torstai 26. maaliskuuta 2015

Bollywood-elokuvia Season Film Festivalilla 27 - 29.3.2015

Vau mikä viikonloppu tulossa! :) Alla oleva teksti on poimittu Facebook-tapahtumasta, jonka löydät täältä.


Season Film Festivalin perjantai 27.3. on Maximissa Bollywood-elokuvan juhlaa. Ilta pärähtää käyntiin klo 17:00 vauhdikkaan ja viettelevän Bolly Beat Dancers -ryhmän esityksellä Maximin edustalla Kluuvikadulla (sateen sattuessa Maximin yläaulassa).

Elokuvaillan avaa klo 17:15 todellinen uutuus, R. Balkin SHAMITABH, jonka tekee aivan erityiseksi se, että sen kuvauspaikat vaihtelevat Intian eri puolilta Lontoon kautta Suomeen ja Lappiin! Kun elokuvaa tähdittää lisäksi grand old man Amitabh Bachchan, on kysymyksessä todellinen tapaus. Toisessa pääroolissa nähdään nouseva tamil-tähti, muusikko ja näyttelijä Danush, jonka mykälle roolihenkilölle alkoholiin uransa hukuttanutta näyttelijää tulkitseva Amitabh luovuttaa äänensä. Myös yleisö pääsee oppimaan bollywood-tanssimuuveja näytöksen alussa.

Illan toisena elokuvana klo 20:30 nähdään vauhdikas huijaritarina RAJA NATWARLAL, jossa on häivähdyksiä Ocean’s Elevenin ja Italian Jobin suurista puhalluksista. Elokuva ei kuitenkaan keskity keikkasuunnitelmalla kikkailuun, vaan keskeisempää on kosto, kriketti, miehinen ego ja rakkaus. Suuruuksista unelmoivan ja kostoa juonivan pikkuhuijari Rajan (Emraan Hashmi) ja hänen palavan rakkautensa kohteena olevan tanssijatar Ziyan (Humaima Malick) suuret tunteet tarjoillaan tanssin, laulun ja värikkäiden kankaiden siivittämänä – kunnon Bollywood-tyyliin.

Molemmista elokuvista on festivaalin aikana kaksi näytöstä:

Shamitabh: pe 27.3. klo 17:15 (Maxim 1) ja su 29.3. klo 12:00 (Bio Rex)
Raja Natwarlal: pe 27.3. klo 20:30 (Maxim 2) ja la 28.3. klo 20:20 (Maxim 1)


Elokuvissa on englanninkielinen tekstitys.

Liput 8€ + mahdollinen käsittelymaksu.
Ohjeet lippujen ostoon / varaamiseen löydät täältä.

Ei kommentteja: