keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Manisha Koirala viettää häämatkaansa Suomessa!

Ihmeiden aika ei ole ohitse. Muutama päivä sitten John Malcovich kävi Turussa näyttelemässä Infernal Comedy -nimisessä näytelmässä. Missä olin silloin kun liput tulivat myyntiin??? :P Ja nyt saan lukea Manisha Koiralan viettävän häämatkaansa Suomessa! :D Aivan loistavaa!

Upea Manisha


Bongasin tämän uutisen Ylen sivuilta:

Bollywood-tähti halusi häämatkallaan Suomen rauhaan


Manisha Koirala

* syntynyt 16.8.1970 Katmandussa Nepalissa

* kuuluu nepalilaiseen vaikuttajasukuun; isä on entinen ministeri Prakash Koirala ja isoisä Bisweshwar Koirala oli Nepalin ensimmäinen kansanvaaleilla valittu pääministeri, Nepalin nykyinen ulkoministeri Sujata Koirala on puolestaan Manisha Koiralan täti.

* naimisissa yritysjohtaja Samrat Dahalin kanssa


Intian kuuluisimpiin elokuvatähtiin lukeutuva Manisha Koirala on häämatkalla Suomenselän erämaakohteissa Metsäpeuranmaalla. Hän viettää suuren osan Suomeen suuntautuvasta häämatkastaan nauttien alueen rauhasta ja luontoaktiviteeteista.

Bollywoodin eli Intian elokuvamaailman kärkinimen Manisha Koiralan ja hänen puolisonsa yritysjohtaja Samrat Dahalin kanssa lähes viikon kestäneet hääjuhlat olivat kesäkuussa Intian ykkösuutinen.

Yli 3 000 häävieraan joukossa hääjuhlaan osallistuivat myös monet Intian sekä Nepalin politiikan, liike-elämän ja viihdemaailman tunnetuimmat henkilöt aina vuonna 2008 tasavallaksi julistautuneen Nepalin viimeisintä kuningasparia myöten.

Keskiviikkona Manisha Koirala tapasi tiedotusvälineiden edustajia Sievin Maasydänjärvellä. Filmitähti kertoi, että vaikka hän on matkustellut elämänsä aikana paljon, häämatka on tähän mennessä ollut todella ainutlaatuinen.

- Olin hyvin iloinen, kun aviomieheni ehdotti Suomea kliseisten häämatkakohteiden sijasta. Etenkin täällä, metsän keskellä on ollut ihanaa! Olen ollut innoissani kaikesta vihreydestä ja puhtaasta luonnosta.

Manisha Koirala on tehnyt Bollywoodissa parikymmenvuotisen uran. Hänet on palkittu useilla palkinnoilla. Viimeisimpiä palkintoja ovat muun muassa 2003 FilmFair Critics Awardsin Paras suoritus -palkinto ja saman vuoden Bengal Film Journalists Awardin Paras Näyttelijä -palkinto.

Nepalilaissyntyisen tähden isoisä Bisweshwar Koirala toimi muun muassa Nepalin pääministerinä.

YLE Keski-Pohjanmaa

Muualla netissä:

* Manisha Koiralan viralliset kotisivutLisää aiheesta ja kuvia voi katsoo mm.

Ylen, IS, MTV3 nettisivuilta. Huom! Ylen sivuilta löytyy myös video!


6 kommenttia:

Anuradha kirjoitti...

Yksi suosikkinäyttelijäni! :o)

Reetta kirjoitti...

Muistan että tykkäät Manishasta! :D Eikö Mann ollutkin sun yksi lempparileffoista?

Anonyymi kirjoitti...

Hihii, ilonen yllätys, että syrjäinen suomi kiinnostaa bollywood tähtiä : ) Toivon jatkossakin että suomeen tulisi lisää bollywood tähtiä ja toivon että Manisha nauttii häämatkastaan täyssillä. Ja kiitokset sivun pitäjälle !! : _D

Anonyymi kirjoitti...

Vierailiko Manesha perjantaina 30.7. myöhään illalla Helsingin rautatientorin Mount Everestissä?

Reetta kirjoitti...

Kiitos! :)

Olisi se kivaa, jos yhtäkkiä kaupungilla tulisi vastaan joku Bollywood stara. :D


En tiedä, vierailiko Manisha Mount Everestissä. En ollut silloin pääkaupunkiseudulla.. Käsittääkseni ko. ravintolassa on vieraillut Nepalin presidenttikin, joten en ihmettelisi, jos Manisha olisi päättänyt mennä sinne syömään.

Olen käynyt kerran syömässä ko.ravintolassa ja ihmettelen miksi se kantaa noin suurta arvostusta. Saimme mieheni kanssa huonoa palvelua ja ruokakin oli lähes mautonta. Kokemus oli niin ala-arvoinen etten halua mennä sinne uudelleen. :(

Anuradha kirjoitti...

Juu, Mann on lempparileffojani. Ja suurinpiirtein ensimmäisiä leffojani. :o)