tiistai 21. elokuuta 2012

Bollywood tanssikurssi Studio Sfinksissä

Helsinkiin on perustettu uusi tanssikoulu, Studio Sfinksi, jonka avaiset ovat lauantaina 1.9.2012. Tällöin on mahdollisuus päästä kokeilemaan erillaisia tunteja, kuten Bollywood-tanssia alkaen klo: 14:00!

Lauantaina 8.9.2012 Sfinksissä alkaa Bollywood-tanssin alkeiskurssi, jota vetää taitava ja ihastuttava Ilona Kolachana.

Monille Ilonan nimi voi tuntua tutulta, eikä ihme, koska hän on tunnettu nimi Bollywood-tanssin piireissä. Ilona oli organisoimassa ja koreografioimassa tammikuussa 2012 järjestettyä Bollywood-flashmob -tapahtumaa, joka oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. Hän myös näytteli naispääosaa toukokuussa 2012 esitetyssä Ek Kahani - Love Story - bollywood-henkisessä tanssiteatteriesityksessä, sekä osallistui tanssikohtauksien koreografiointiin ja näytelmän käsikirjoittamiseen. Esitys syntyi Bolly Beat Dance Schoolin ja Kulttuurikeskus Caisan yhteistyön tuloksena ja esitettiin Kulttuurikeskus Caisassa. Ilonalle Intia on kuin tanssin ja musiikin aarreaitta, josta löytyy jatkuvasti jotain uutta ja inspiroivaa. Ilona opiskelee Helsingin yliopistossa Arabiankielen ja islamin tutkimusta. Ilona on tanssinut elokuusta 2011 Bolly Beat Dancersissä, intialaisia tansseja esittävässä showryhmässä.

Tässä hieman teille tietoa tanssikurssista:

Ilona on teknisesti vahva tanssija, ilmeikäs esiintyjä, sekä selkeä ja kannustava opettaja. Hänen tunneillaan edetään rauhallisessa tahdissa, ollaan tarkkoja tekniikan suhteen ja pyritään hymyilemään mahdollisimman paljon. Bollywood-elokuvista tutun musiikin ja tanssin lisäksi tunneilla tutustutaan Punjabin osavaltiosta peräisin olevaan bhangra-musiikkiin ja tanssiin, sekä etelä-intialaiseen kuthu-tanssiin ja musiikkiin. Bollywood-elokuvien musikaalikohtaukset lainaavat usein elementtejä näistä energisistä kansantanssi ja -musiikki perinteistä. Jokainen tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja koreografia-osuudesta, sekä loppuvenyttelystä. Tunneille tarvitset joustavat vaatteet ja juomapullon.

Ilonan vetämä tanssikurssi jatkuu joulukuulle asti (yht. 15 krt) ja kurssin hinta on 130€.
Tunnit pidetään Kalliossa, osoitteessa Fleminginkatu 20, Helsinki.


Lisätietoja: Ilona Kolachana 050 3813153, ilona.tulkki@gmail.com
Ilmoittautumiset: tuuli@studiosfinksi.fi

Ei kommentteja: