torstai 27. syyskuuta 2012

Priyanka Chopran uusi aluevaltaus!

Priyanka Chopra to become the next Lady GaGa? Check out the article here.
Ihme Intiasta: tässäkö on seuraava Lady Gaga? 
8.9.2012| Otto Rönkä | Lähde: Digital Spy

EPA/STEPHEN MORRISON

Onko tässä seuraava Lady Gagan kokoinen supertähti? Kyllä on, jos kysytään Born This Way-laulajaa manageroivalta yhtiöltä!
  
Intialais-kaunotar Priyanka Choprasta on moneen junaan. Vuonna 2000 saavutettu Miss Maailma-titteli avasi naiselle portit Bollywoodiin - Intian hulvattomaan elokuvaskeneen - ja lukuisiin hittirooleihin tanssiin ja musiikkiin keskittyvissä rainoissa.

Kauneutensa, sekä näyttelemis- ja tanssitaitojensa lisäksi Chopra on myös kouluttautunut laulaja. Seuraava luonnollinen askel tähdelle olikin siirtyä musiikkiuralle.

- Priyankalla on kolmoisetu: hän osaa laulaa, tanssia ja näytellä, mikä on harvinaista artisteille. Hänestä tulee ensimmäinen ehta popstara Intiasta, julisti intialaistähtöstä edustava Todd Carter The Economic Times-lehdelle. Sama mies on myös superartisti Lady Gagan suuruuden takana.

Priyanka Chopran on määrä esittää debyyttisinglensä In My City ensi viikolla amerikkalaisen jalkapallon suurliiga NFL:n alkuseremonioissa. Black Eyed Peas-keulamies Will.i.am tuo kappaleelle länsimaista meininkiä.

- Priyankalla on kykyä ja lahjakkuutta nousta ensimmäiseksi rajat rikkovaksi intialaistähdeksi, ensimmäiseksi luovaksi vientituotteeksemme, analysoi Chopraa puolestaan Bollywood-tähti Shah Rukh.

- Hänellä on super-tiimi tukenaan. Hän todellakin on kansainvälinen brändi ja tekee Intian vielä ylpeäksi!


Juttu bongattu täältä.

Ei kommentteja: