maanantai 8. lokakuuta 2012

Pakistanilaisia tunikoita myynnissä ti 9.10 ja ke 10.10 Helsingissä

Sain Jasmin Qureshilta mielenkiintoisen viestin sähköpostiini. Hän on hankkinut kokeilu tarkoituksessa Pakistanista tunikoita ja aikoo kaupata niitä huomenna ja ylihuomenna. On totta, ettei Suomesta juuri tunikoita saa ostettua, joten itse ainakin ajattelin käydä katsastamassa tarjonnan! :)

Tilasimme Pakistanista käsintehtyjä tunikoita. Tunikat ovat hieman itämaistyyppisiä, mutta kuitenkin hyvin myös länsimaisia. Mallistosta löytyy mm. pitsisiä, sifonkisia ja silkkisiä tunikoita. Värejä ja malleja on useita erilaisia. Tunikat sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaakin. Mallistosta löytyy s-,m-,l- kokoja sekä muutama "one zize" malli. 
Hinnat liikkuvat 20-60 euron välillä. Tunikoita on myynnissä vain rajoitettu määrä, mutta paikanpäällä on mahdollista tilata myös suoraan valmistajalta. Myös shalwar kameezien tilaus onnistuu! 
Itse olemme huomanneet, että Suomesta ei juurikaan löydy intialaisia/pakistanilaisia vaatteita, joten haluaisimme kokeilla onko täällä kyseisille tuotteille kysyntää. Joten nyt olisi oiva mahdollisuus ostaa käsintehtyjä, kauniita ja muodikkaita tunikoita edulliseen hintaan! 
Tarjolla on myös pientä purtavaa ja lämmintä juotavaa! 
Tunikat ovat myynnissä tiistaina 9.10 klo 14-15 ja keskiviikkona 10.10 klo 9.00-12.00.
Myyntipaikka sijaitsee Ruoholahdessa osoitteessa Messipojankuja 22, 00180 Helsinki

Tervetuloa!! :)

Ei kommentteja: