maanantai 25. helmikuuta 2013

Bollywood-elokuvia netistä!

Hyviä uutisia kaikille intialaisen elokuvan ystäville. Sain aivan huikean vinkin Eros Internationalin kuukausimaksullisesta videopalvelusta, joka on siis tarjolla myös Suomessa! Ja mikä parasta, suurimmassa osassa elokuvia pitäisi olla englanninkielinen tekstitys!

Erosnow maksaa kuussa noin 8€ eli saman verran kuin muut suosituimmat videopalvelut (ViaPlay ja Netflix). Palvelun tilaaminen vaatii valitettavasti luottokortin ja maksut laskutetaan ainakin toistaiseksi dollareina. Palvelussa on tarjolla niin vanhempia klassikoita kuin uutuuksia! Palvelua on mahdollista käyttää 14 päivän ajan maksutta, jonka jälkeen se muuttuu maksulliseksi. Asiakas voi katkaista tilauksen milloin vain.


Great news for all the people who love Indian movies. I got absolutely smashing tip about Eros International's streaming video service, which is now available also in Finland! And the best part is that most of the movies should have English subtitles!

Erosnow costs 8€ per month which is on a par with other popular video services (ViaPlay and Netflix). Unfortunately the subscription needs to be paid with credit card and the monthly payments are billed in dollars at least for now. You can find both old classics and new films there. There's 14 days free trial and after that it works with monthly subscription. Subscription may be cancelled by the user in any time.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiinnostavaa!Kiitos vihjeestä! Onkohan niissä englanninkieliset tekstitykset?

Onko kukaan kokeillut Bigflixiä? Sekin näyttää intialaisia elokuvia.

Reetta kirjoitti...

Suurimmassa osassa elokuvia pitäisi olla englanninkielinen tekstitys. Itse olen katsonut nyt 3 elokuvaa ja kaikissa tekstitys on toiminut moitteettomasti.

En ole kuullutkaan Bigflixistä. Pitääpä tutustua. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Tilasin palvelun itselleni ja toimii kyllä hyvin. Että kiitos vain vinkistä! Oli oikein hyödyllinen linkki mulle, joka pähkäili, mistä näitä leffoja näkisi ilman että täytyy tilata dvd jostain nettikaupasta. En kuitenkaan katsoisi dvd-elokuvaa toista kertaa. Ja kierrätysarvo on heikko jostain syystä :) Eivät mene kovin hyvin kaupaksi kirppiksillä. Tämä netin kautta katsominen on siis täydellinen vaihtoehto!

Reetta kirjoitti...

Hienoa että toimii! :)

Itsekin tykästyin palveluun. Muutaman kerran palvelussa on ollut niin paljon ruuhkaa, että elokuvaa ei ole pystynyt katsomaan. Mutta onneksi palvelu on toiminut useinmiten hyvin.