torstai 10. lokakuuta 2013

Bollywood tiiviskurssi 14.10.2013 Porissa!

Porissa on tarjolla bollywood-tanssin tiiviskurssi maanantaina 14.10.2013 klo: 18-21! Paikkana toimii Tanssitaivaan sali (Satakunnankatu 35B) ja opettaja on Kirsikka Mäkinen.

Nyt on hieno mahdollisuus porilaisille päästä tutustumaan mitä on suosittu bollywood-tanssi! :)

Tietoa kurssista:

- Johdatus Bollywood-tanssiin. Opettelemme lajin perusliikkeitä ja tekniikkaa, opimme lajista ja kulttuurista sen taustalla ja teemme koreografiaa. Lopuksi tanssimme myös pohjoisintialaista kansantanssia bhangraa
- Mukaan mukavat treenivaatteet ja vesipullo, kenkiä ei tarvitse
- Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita

Bollywood-tanssi on intialaisista Bollywood-elokuvista tuttua esittävää monipuolista tanssia, jossa yhdistyvät intialaiset tanssiperinteet sekä vaikutteet eri puolilta maailmaa. Bollywoodiin ovat vaikuttaneet niin intialaiset klassiset temppelitanssit kuin kansantanssitkin sekä mm. latinotanssit, disco, hiphop, itämainen tanssi ja afro. Tanssi on kaunista, dramaattista, energistä ja iloista tarinankerrontaa, jossa tärkeässä osassa ovat myös kädenliikkeet, ilmeet ja eleet.

Elokuvissa tanssikohtaukset ovat myös tunnettuja pukujen väriloistosta, kimaltavista koruista ja rytmikkäästä musiikista. Bollywood-elokuvatuotanto on Intian vastine Hollywoodille ja se tuottaa satoja elokuvia vuodessa. Bollywoodin suosio niin elokuvien, tanssin kuin musiikinkin suhteen on alkanut leviämään entistä enemmän eri puolille maailmaa ja siitä on tullut tanssina uusi muoti-ilmiö jo Suomessakin. Lajia tutuksi ovat tehneet Suomessa tv:ssäkin mm. Danny's Bollywood Dance Crew (DBDC).

Teemaillan hinta 15€ / jäsen, muut 25€ sis. jäsenmaksun

Lisätietoja: tanssitaivas ( at )gmail.com

Kurssista on myös Facebook tapahtuma.


Ei kommentteja: