sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Facediili: Bollywoodin hurmaa!

Nyt on hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan bollywood-tanssia Helsingissä!

Facediili tarjoaa 3 kerran kortin hintaan 15€. Tällä diilillä pääset tanssimaan bollywood-tanssia kolmeksi kerraksi valitsemallesi Bolly Beat Dance Schooliin tanssitunnille. Lahjakortti on henkilökohtainen eikä sitä voi käyttää kuin yhdellä tunnilla esim. Bollywood Nuoret. Valitse sinulle parhaiten sopiva tunti ja tule kokeilemaan! Tarvitset mukaasi vain rennot ja mukavat vaatteet, voimistelutossut, sukat tai paljaat jalat sekä vesipullon.

1. Bollywood Alkeet (ikäsuositus: aikuiset / 15+ -vuotiaat) - Opettaja: Ilona Kolachana

 Tunneilla edetään rauhallisessa tahdissa, harjoitellaan lajiin liittyvää tanssitekniikkaa ja tanssitaan lyhyitä sarjoja, joista muodostuu kauden aikana koreografia. Kurssi sopii niille, joilla ei ole aikaisempaa tanssikokemusta, kuin niillekin, jotka ovat jo tanssia jonkin verran harrastaneet.

2. Bollywood Ladies (ikäsuositus: aikuiset) - Opettaja: Hanna Mannila

Kurssi on suunniteltu kypsässä iässä oleville naisille, mutta kaikenikäiset bollywoodista innostuneet ovat tervetulleita mukaan! Tunnit ovat hidastempoisempia kuin bollywood-alkeistunnit ja sopivat niille, joilla ei ole aiempaa tanssikokemusta, kuin jo tanssia harrastaneillekin. Kurssin aikana opetellaan monta yksinkertaista koreografiaa, joista jokaista tanssitaan noin 3-4 viikkoa. Päämääränä ei ole hioa esityskelpoisia koreografioita, vaan nauttia tanssista - kukin omalla tyylillään.
 
3. Bollywood Nuoret (ikäsuositus: 10-14 -vuotiaat) - Opettaja: Hanna Mannila


Nuorille suunnatulla kurssilla opitaan intialaisten elokuvien tanssikohtauksista inspiraationsa saaneita lyhyitä koreografioita, jotka kehittävät kehonhallintaa ja rytmitajua. Tanssitekniikan ja sarjojen opettelun vastapainoksi tunnit sisältävät myös luovia harjoitteita ja improvisaatiota. Pikkuhiljaa bollywood-tanssin maailma avautuu. Kurssi sopii vasta-alkajille, mutta myös niille, joilla on jo kokemusta jostain toisesta tanssilajista. 

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti tulee käyttää viimeistään 13.2.2014. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, mutta ostaa myös lahjaksi useampia. Diilin löydät täältä.

Ei kommentteja: