torstai 4. syyskuuta 2014

Bollywoodin ja intialaisen tanssin workshopit Turussa 13.-14.9.2014

Duende ry:n syyskausi alkaa aidoissa intialaisissa tunnelmissa, sillä Duende saa syyskuun puolivälissä vieraakseen Turkuun Debarati (Debi) Mandalin. Debi on bollywoodiin, intialaisiin kansantansseihin sekä intialaisiin semiklassisiin tansseihin erikoistunut tanssija ja tanssinopettaja. Hän on kotoisin Gross-Gerausta, Saksasta mutta hänellä on intialaiset sukujuuret. Debin äiti on intialaisten tanssien opettaja ja koreografi, joten tanssimaan Debi oppi samalla kuin kävelemään. Debi käy joka vuosi 2-3 kertaa opiskelemassa tanssia myös Intiassa. Tällä hetkellä hän asuu ja opiskelee Riiassa, Latviassa, jossa myös opettaa tanssia ja esiintyy eri kokoonpanoissa.

Debi osallistui vuonna 2009 siskonsa Nabaneetan kanssa Saksassa suosittuun kykyjenetsintäohjelmaan ”Germany’s Next Showstar” ja he sijoittuivat siellä 10 parhaan joukkoon. Sen jälkeen he ovat olleet mukana tanssivideoissa, esiintymässä ja opettamassa useissa maissa.

Debi tulee ensimmäistä kertaa Suomeen opettamaan syyskuussa 2014. Lauantaina 13.9. ohjelmassa on bhangraa, joka sopii kaikille bollywoodista, Intiasta ja tanssista kiinnostuneille. Sunnuntaina 14.9. ovat vuorossa haastavampi bollywood-koreografia sekä intialainen koreografia (joko Kathak tai Bharatanatyam). Nämä tunnit on suunnattu niille, jotka ovat aiemmin harrastaneet jotain tanssimuotoa (bollywood, intialainen tanssi, itämainen tanssi, latinotanssit, hip hop jne). Workshopien opetuskielenä on englanti. Lue lisää http://www.duendeflamenco.fi/ajankohtaista/

Kurssit:
la 13.9 klo 11-13 Bollywood/Bhangra alkeet, Flamenco Studio, hinta 25 €
su 14.9. klo 9.30-11.30 Bharatanatyam perus-jatko, Moon Dance Studio, hinta 35 €
su 14.9. klo 12-14 Bollywood jatko, Moon Dance Studio, hinta 35 €


Katso myös pakettihintoja: http://www.duendeflamenco.fi/ajankohtaista/

Opetuspaikat:
Turun Flamenco Studio (Salvumiehenkatu 4 C, Turku)
Moon Dance Studio (Karjakatu 35 b, 2 krs, Turku)


Paikkoja kaikille kursseille n. 25. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot: info(at)duendeflamenco.fi tai ahola.teija(at)outlook.com 2.9.2014 mennessä (peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan). Kurssihinta tulee olla suoritettuna ennen kurssia. Ilmoittautuessa kerro kurssin tai paketin numero, osallistujan nimi ja puhelinumero.

Facebook tapahtuman löydät täältä.

Lisätietoja Debistä:

Katso sivut 364-367: http://www.valeur-magazine.com/Issues/valeur3/valeur3.html
Youtube: https://www.youtube.com/user/debimandal/featured


Turun vierailunsa yhteydessä Debi esiintyy myös Karkadeh ry:n järjestämässä Soirée Oriental –näytöksessä Suomenkielisellä työväenopistolla (Kaskenkatu 5, 20700 Turku) la 13.9. klo 18.00. Liput 18 €.

Ei kommentteja: