torstai 12. marraskuuta 2009

Torstai-illan huumaa

Jei! Löysin vihdoin Kylien Bollywood-debyytin! Mitä mieltä olette? :)Elokuva on nimeltään Blue ja sen pääosissa ovat Akshay Kumar, Sanjay Dutt, Sunil Shetty, Lara Dutta, Katrina Kaif ja Zayed Khan. Elokuvan castingistä voisi päätellä, että elokuva on länsimaalaisvivahteinen toimintaelokuva. Eli intialaisuutta elokuvasta saa hakemalla hakea. Yleensä naispääosan esittäjistä pystyy päättelemään kuinka perinteinen elokuva on.

Lara Dutta elementissään

Elokuvan viralliset nettisivut löytyvät täältä!


Akshay


Sanjay


Zayed

12 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

joo ton elokuvan mainosta oli musiikkikanavilla ihan raivostumiseen asti Intiassa :D Ihan kiva ja tarttuva biisi kyllä!

Reetta kirjoitti...

Voin kuvitella! ;D

phedra kirjoitti...

Ihan hauskalta vaikutti

Anuradha kirjoitti...

Tahti on ainakin hyvä ja kyllä siitä intialaisuutta kuulee. :o)

Reetta kirjoitti...

Mun mielestä vähän yksitoikkoinen aluksi, mutta kun Akshey tulee kuvaan, siitä tulee tosi hauska. :)

Kirjuri kirjoitti...

Intialaislehdistö tuntui pitävän telkkarissa kritiikittä hehkutettua leffaa tavattoman komean näköisenä mutta aika ohkaisena.

Kirjuri kirjoitti...

Ja nyt katselin videon... Hyvinhän mimmi vetää. Toivottavasti Kylien fanit kautta maailman tämän jälkeen innostuvat Bollywoodista, ainakin heteronaisfanit voisivat kiinnostua ;) Itse kappale oli ekan kuuleman perusteella lähinnä ärsyttävä, mutta saattaapi kymmenennen kuuntelukerran jälkeen olla mielestäni jo kelpo kipale, eivätköhän he tätäkin radioissa luukuta.

Reetta kirjoitti...

Samaa mietin itsekin, että toivottavasti Kylien kuuntelijat kiinnostuisivat Bollywoodista! :)

Stello kirjoitti...

Ma pidan kylla Kyliesta, mutta olen sikali ns. puristi, etta en haluaisi nahda Bollywood-elokuvissa lansimaalaisia ihmisia, paitsi extroina sellaisissa tilanteissa missa paikallisessa katukuvassa voi olla turisteja tai missa elokuvan henkilot ovat ulkomailla, tms..

Reetta kirjoitti...

Stello: ymmärrän! :) Mua itseäni häiritsee suunnattomasti se, että monessa Bollyleffassa on niin paljon länsimaalaisuutta (pukeutuminen, sijainti..). Nykyään oikein etsimällä etsin pieniin kyliin sijoitettuja elokuvia. Niissä harvemmin päähenkilöt hyppivät farkuissa paikallisessa discossa. ;D

simran kirjoitti...

Katsoin juuri Bluen. Huh huijaa...booooring.....Onneksi kesto oli vain kaksi tuntia :)

Reetta kirjoitti...

Vai että oli tylsä.. Ikävää. :(