keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Työkiireitä...

Viimeisestä blogikirjoituksesta on taas vierähtänyt tovi. Olen tällä hetkellä niin kiinni töissä etten ole ehtinyt pitämään yllä tätä blogia. Pian se taas helpottaa.. :)

Tulevaan Intian matkaan on huomisesta laskien kuukausi. Odotan täällä surella innolla matkaan pääsyä. Rokotuksia en tarvinnut tällä kertaa, joten pääsen helpolla, toisin kuin muut matkakumppanini. Viisumi pitäisi kohta anoa ja ostoslistaa kirjoitella. ;) Yksi uusi hankinta tehtiin, osittain silmällä pitäen tätä matkaa ja tulevia häitä, nimittäin ostettiin uusi kamera. :D Canonin pokkari. Ei tarvitse raahata jättimäistä järkkäriä mukana, kun tässä uudessa kamerassa on mukavasti potkua. :)

Mutta näin etukäteen toivotan kaikille hyvää joulua!

13 kommenttia:

simran kirjoitti...

Onnea uuden kameran johdosta! Ja mukavaa matkan odotusta!

Sanni kirjoitti...

Ääh mäki haluun takas Intiaan ja Kiva olis myös käydä Mumbaissa. Sano sit jos näät siellä Shah Rukh Khanin talon. Vai menitkö nyt Mumbaihin vai Delhii?

Reetta kirjoitti...

Simran: Kiitos! :) Päiviä laskeskelen, huokailee!

Sanni: Takuulla! Oon nähnyt Shahrukhin talon kahdesti, mutta ehkä sen vois mennä katsoo vielä kolmannen kerran ja oikein pysähtyä hetkeksi. ;)

Ollaan menossa Keralaan, Indoreen ja Mumbaihin! :D

phedra kirjoitti...

"Kateellisen" lueskelen täällä matka aikomuksiasi...Onneksi kuukausi menee äkkiä ja kohta on matka käsillä.
Mukavaa matkaa!

Minna kirjoitti...

Täällä odottelen innolla miten koette Keralan... Mihin siellä nyt päädyitte? Ja kauanko olette Keralassa?

Reetta kirjoitti...

Kochiin ja Alapuzhaan olis tarkoitus mennä. :)Odotan aika jännittyneenä millaista siellä on. Uskoisin että tulen tykkäämään. :)

Anna kirjoitti...

Kiitos synttaritoivotuksista! Suomeen oli tosiaan kiva tulla nailla sailla. :)

Olet siis pian lahdossa Intiaan... Mumbaihinko studioreissulle olet menossa? Aiotko matkustella muuallekin? Kenen haihin olet menossa - omiisiko? enta mita on ostoslistallasi Intiasta? Sori paljon kysymyksia!!

Reetta kirjoitti...

Anna: Etelä-Suomessa ei ole ainakaan pariin vuoteen ollut näin upeaa joulua. Olen aivan onnesta sykkyrällä!

Ollaan menossa Keralaan, Indoreen ja Mumbaihin kolmen hengen poppoolla. :)
Studio käyntejä tuskin nyt ehtii, mutta eihän sitä tiedä, josko suhteilla pääsis käymään kuvauksissa.

Oon järkkäämässä ensi kesänä täällä Suomessa Bollywood-teemaiset häät, joten mennään nyt hankkimaan intialaiset kutsukortit ja hääpuvut! Ja tähän täytyy mainita, että rajattoman kärsivällinen sulhoni on supisuomalainen! ;D

Shoppaillaan vaikka ja mitä.. Salwareita, sareja, lehengoja, bindejä, koruja, elokuvia, musiikkia.. Ehdotuksia otetaan vastaan! ;DD

Tää on mun toinen reissu Intiaan ja muiden matkakumppanien ensimmäinen. Oon aivan tohkeissani että pääsen taas käymään Intiassa, vaikkakin vain muutaman viikon ajan!

Paula kirjoitti...

Voih - aivan ihanalta kuulostaa nuo ostokset! Intialaiset hääpuvut on niin wau! Varmaan ihana nähdä Aki semmosessa intialaisessa juhlapuvussa!

Reetta kirjoitti...

Niinpä.. Huokailen jo nyt kuinka komealta hän tuleekaan näyttää puvussaan! Intialaisten miestenpuvut ovat niin ihania <3

simran kirjoitti...

Voi harmi, kun et oo käynyt katsomassa mun ekaa videopätkää youtubella punjabihäistä....
- voi sitä pukuloistoa!!

Reetta kirjoitti...

Simran: Äh, olen pahoillani, unohdin!!!! Voi nolous! Mun pitäis siistiä mun maili kaikesta roskasta, sen takia jokin tärkeä asia unohtuu muun roskan sekaan!!!

Anuradha kirjoitti...

Ihanaa, että pääset matkaan! Millanen se sun kamera on?