lauantai 16. tammikuuta 2010

Intiaan!

Huomenna on sitten lähtö Intiaan! Kauhea matkakuume ollut päällä jo useamman viikon.. ;)
Tänään käytiin ostamassa viimeiset hankinnat matkaa varten. Lääkkeitä, saippuaa, cd kotelo 72 levylle, ruisleipää ja hedelmiä. Eilen poikaystävä kävi ostamassa sylillisen salmiakkia! 8D

Ostettiin myös tuliaisia ystäville Intiaan. Iittalan Taikaa ja Marimekon unikkokuosisia kukkaroita. <3 Toivottavasti tykkäävät. :)

Olen kerännyt täällä ystäviltä ostostoiveita jo useamman viikon. Mikään ei ole varmaa, mutta toivon pystyväni hankkimaan kaikki pyydetyt tuotteet. :) Olen kerännyt pieneksi menneitä sari- ja kameez-paitojani, joita tulen viemään paikallisille räätäleille. Ja lisää pitäisi tietenkin saada. ;) Tällä kertaa voisi yrittää hankkia puuvillaisia tuotteita enemmän. Ei tule pesemisen kanssa ongelmia..

Olen tosiaan matkaamassa poikaystäväni ja naispuolisen ystäväni kanssa Keralaan (Kochiin), Indoreen ja Mumbaihin. <3 Indoressa ja Mumbaissa asuu ystäviäni, joita on taas ihana tavata.

Lentokammoinen kun olen, hieman noi jatkuvat lentämiset rassaavat. Tällä reissulla kun joudutaan lentämään 8 kertaa. Huh huh. Eiköhän kaikki suju ihan hyvin. Saa nähdä miten matkalaukkujemme käy, jääkö matkalle vai saapuuko mukaan. Pakko pakata mahdollisimman paljon tavaroita käsimatkatavaroihin, jotta pärjätään, vaikka matkalaukku jäisi jonnekin. Stressaavaa! :(

Ihanaa uutta vuotta 2010 kaikille!

Kun palaan takaisin, laitan tänne kuvia matkalta. :)

5 kommenttia:

simran kirjoitti...

Ihanaa ja turvallista matkaa! Ota paljon kuvia!!

Reetta kirjoitti...

Kiitos! :D Tarkoitus olisi ottaa paljooon kuvia! ;)

Sanni kirjoitti...

Hyväää matkaa!

Chandrani kirjoitti...

Hyvää matkaa minunkin puolestani :) Nauti Intiasta!

Paula kirjoitti...

Hyvää matkaa! Facebook-päivityksistä päätellen on ollut oikein onnistunut matka ainakin tähän mennessä!