tiistai 13. huhtikuuta 2010

Mainontaa ja mietintää Bollywood tanssista

Olen tainnut unohtaa mainostaa Katrin vetämiä tiivariviikonloppuja! :) Niitä on pidetty pitkin kevättä Studio Shamsinassa. Vielä olisi muutama viikonloppu mahdollista nauttia tanssin huumasta! :D


24.-25.4. la ja su
-la 10.00-11.30 Bhangra -alkeet /kaikki tasot (opiskeltava koreografia: Bhangra Mix)
-la 11.30-15 Bombay Groove -alkeet (sis 15min tauon, kurssin pituus 3h 15min, opiskeltava koreografia Main tera dhadkan teri)
-su 10.15-11.45 Bhangra -alkeet /kaikki tasot (opiskeltava koreografia: Bhangra Mix -jatkoa lauantain tunnille)
-su 12.45-16 Goa Tribal -alkeet (opiskeltava koreografia: Love in time)

hinnat:
-Bhangra 90min (la tai su) 15€, 180min (la ja su) 25€ (kertaajille -30%)
-Bombay Groove 3h 15min 32,50€ (kertaajille -30%)
-Goa Tribal 3h 15min 32,50€ (kertaajille -30%)

8.-9.5 la ja su
-la 11.00-12.30 Tanssitekniikka semiklassinen bollywood -kaikki tasot
-la 12.30-16 Bellywood -alkeet (sis 15min tauon, kurssin pituus 3h 15min, opiskeltava koreografia: Zara zara)
-su 10.15-11.45 Tanssitekniikka body popping ja isolaatiot -kaikki tasot
-su 12.45-16 Bollywood semiklassinen -alkeis/jatko (opiskeltava koreografia: Badi mushkil)

hinnat:
-Tanssitekniikka 90min (la tai su) 15€, 180min (la ja su) 25€
-Bellywood 3h 15min 32,50€ (kertaajille -30%)
-Bollywood semiklassinen 3h 15min 32,50€ (kertaajille -30%)

15.-16.5 la ja su
-la 11.00-12.30 Kathak tai Bharata Natyam -tutustumiskurssi
-la 12.30-16.00 Semiklassisen bollywood-koreografian valmistuskurssi osa3 (sis 15min tauon, kurssin osa 3:n pituus 3h 15min)
-su 10.15-11.45 Kathak tai Bharata Natyam -tutustumiskurssi
-su 12.45-16.00 Bollymove -ohjaajakoulutus osa3

hinnat:
-Kathak tai Bharata Natyam (la+su) 180min 30€
-Koreografian valmistuskurssi osat 1-3 9h 45min 150€ (kertaajille -30%)
-Bollymove -ohjaajakoulutus osat 1-3 9h 45min 150€

Jos osallitujia on riittävästi, niin kurssit tullaan järjestämään. Lisätietoja kursseista voi kysellä Katrilta suoraan. :) Yhteystiedot löytyvät täältä.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mä oon haaveillut pitkään mahdollisuudesta päästä kokeilemaan Kathakia. Bharata Natyam on upea tanssimuoto, mutta se on liian haasteellinen mulle. Mutta sitäkin olisi kiva päästä kokeilemaan! :D

Muutenkin olen alkanut haaveilemaan yhä enimmässä määrin klassisesta intialaisesta tanssista. Olisi upeaa oppia hieman tanssimaan erilaisia klassisia intialaisia tansseja.. Huokailee. :) Bollywood-tanssillehan olen menettänyt sydämeni täysin.

Olen tanssinut noin 3 vuotta Bollywood-tanssia ja nyt alkaa tuntua siltä, että taidan osata jo jotain.. ;D Olen todella nipo oman tanssimiseni suhteen. Haluan olla täydellinen, mutta sitä en koskaan tule olemaan, en tällä kropalla ja tasapainoaistilla. :P En ole tosiaan koskaan tanssinut mitään muuta tanssia, ja suoraan sanottuna ei kyllä kiinnostakaan tanssia. Olen lajini löytänyt! <3 Toisaalta olen myös huomannut, että alan olemaan hyvin tarkka sen suhteen millaista opetusta saan Bollywood-tanssissa. Todella moni opettaja sekoittaa mun makuun ehkä liiakseen länsimaalaisia tai aerobic -elementtejä ko.tanssiin. Vaihteluna ne virkistävät, mutta harva opettaa nimenomaan elokuvista tuttua klassista Bollywoodia. Toisaalta taas, kuka sitä haluaisi oppia tanssimaan? Moni haluaa vain kuntotanssia ja Bollywood -etenkin Bhangra, on siihen sopiva laji.

Tällä hetkellä käyn Bolly Beat Dance Schoolin Bollywood-tunneilla. Olisin halunnut tämän lisäksi käydä Shama Dikshitin vetämillä tunneilla, mutta ajankohta ei sopinut. Etnofitnessiäkin olen miettinyt, jospa palaisin sinne, mutta en ainakaan Johannan oppiin. Mä sain hänen tunneiltaan kahdesti tai kolmesti rasitusvamman jalkaani. Kuulemma kakkostasoa vetävä Heidi on mukava opettaja. Toisaalta taas olisi kiva jatkaa BBDS opissa. Kuulemma syksyllä olisi tulossa Martsarin Fontaneen kunto-Bhangra. Se voisi olla mainio lisä tanssiharrastukseeni. Kunto ainakin kasvaisi vauhdilla! ;D

Olisi kiinnostavaa kuulla lukijoiden tanssikokemuksista! :D Missä käytte tanssimassa ja mitä lajeja harrastatte?

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Nama intialaiset tanssit on kylla ihania. Kiva kuulla, etta Suomessakin voi nykyaan opiskella niita (ei mun aikana vaan ollut!).

Taalla Intiassa aerobic on muuten valilla aika Bollywood-vaikutteista, ainakin noilla saleilla missa olen kaynyt. Eli bhangraa ja etela-intialaisakin tansseja tulee siina sivussa opittua... ja ne ohjaajat, vau!

Outi kirjoitti...

Olen käynyt Bollybeatin bharata natyam-kurssia ja voin kyllä suositella. Ei se ihan helppoa ole, enkä itse ole enää ihan priimakunnossa :P mutta alkaa koordinaatio vähitellen sujua... Ann on sitä paitsi erittäin perusteellinen opettaja. Että jos samanlainen kurssi joskus toistuu, niin kannattaa mennä.

Sen lisäksi olen käynyt Sarin tunneilla Sahramissa, ja pysynyt kärryillä jopa Johannan tunneilla Etnofitnessissä. Siellä muuten Anna on toinen opettaja jonka tunteja voisit kokeilla.

Reetta kirjoitti...

Anna, uskon että Intiassa on upeat aerobic ohjaajat! ;) On se ihanaa, että intialainen tanssi rantautuu Suomeenkin! :D

Hei Outi! Kiva kuulla kokemuksistasi! Kiitos vinkistä! :D

Lalima kirjoitti...

Jos joku tätä blogia seuraava on kiinnostunut Dannyn bollywood-tanssitunneista Tampereella, laita viesti osoitteeseen dancewiddan@gmail.com niin lisään sinut postituslistalle. Suosittelen! :)

Minja kirjoitti...

Itse olen aloittanut olikohan tossa maaliskuussa Etnofitnessillä Bollywood&Bhangran Heidin opetuksessa, ja mukavaa on ollut! Rytmitaju ja kordinaatio on huomattavasti parantunut! Kolmostaso pitäisi nyt aloittaa, mutta tulevan matkan takia tuskin voin aloittaa sitä ihan heti ;/

Reetta kirjoitti...

Hei Lalima! Kiitos yhteystietojen antamisesta! Dannylle vois laittaa vinkkiä tiivistuntien järkkäämisestä kesällä.. Vinkki vinkki. ;D

Hei Minja! Kiva kuulla! :D