sunnuntai 15. elokuuta 2010

Helsingin Taiteiden yö 2010

Katselin juuri Taiteiden yön ohjelmistoa enkä löytänyt sieltä ensi silmäyksellä juuri mitään mielenkiintoista. Olenkohan tulossa vanhaksi vai onko ohjelmiston laatu heikentynyt? :) Tuntuu kuin vuodesta toiseen olisi samat tapahtumat, samat ihmiset eikä mitään uutta ja kivaa AIKUISILLE. Taiteiden yöstä on tullut nuorten remuamisyö (kiitosta vain että siirsitte ajankohdan torstailta perjantaille), jolla ei ole enää mitään tekemistä taiteen kanssa. Viime vuonna taisin jättää koko tapahtuman väliin. Saa nähdä viitsinkö vaivautua tänäkään vuonna paikalle. Ajankohta tänä vuonna on 27.8.2010

Intiaan liittyviä tapahtumia löysin muutaman:

*Etnofitnessin tanssipartio Töölönlahdenrannassa klo 17-20. Ilmainen.

*Kuutamotanssit Etnofitnessin studiolla Sörnäisissä klo 20, 20:30, 22 ja 22:30. Osallistumismaksu 15e ja ilmoittautuminen etukäteen.


Jos on kiinnostunut Bollywood tanssista, kannattaa ehdottomasti suunnata kohti Etnofitnessiä. Harmi vain ettei mikään muu tanssikoulu järjestä ohjelmaa (tanssinopetusta vai performansseja) Taiteiden yössä.. Tällaiset tapahtumat kun on hyvä sauma mainostaa tanssikouluaan ja osaamistaan sadoille ihmisille.


*Lisäksi kulttuurikeskus Caisassa on Ourvision Goes Dancing -esityksiä. Lapset 16-17 ja aikuiset 18-19.

En tiedä mitä esityksiä siellä nähdään, mutta luulisin että Bollywood -tanssi olisi sielläkin edustettuna. :)

Ei kommentteja: