maanantai 7. marraskuuta 2011

Bollywood-hemmotteluviikonloppu Helsingissä!

BOLLYWOOD-HEMMOTTELUVIIKONLOPPU
la-su 26-27.11.2011 paikka: Vattuniemenkatu 15, Helsinki (Lauttasaari)

-Bollywood-tanssi on kaunista, lyyristä, hauskaa ja naisellista.. Mutta tietysti myös maskuliinista! Pääpaino kurssilla on Bollywood-kulttuurin feminiinisissä ilmentymissä, joskin oma macho-rooli löytyy jokaisessa ohjelmaosuudessa myös miehiselle miehelle!

Lauantaina:

**SEMIKLASSINEN BOLLYWOOD-TANSSI** klo 13:30-15 (90min) hinta 20€

Opettelemme ihanan naisellisen intialaisen vienosti flirttaavan tanssinpätkän tunnettuun hittikappaleeseen Dhoom Tana (elokuvasta Om Shanti Om). Fantasianomaisen viikonlopun alkajaisiksi sukellamme siis päätä pahkaa Bollywoodin tärkeimpään tunne-elementtiin rakkauteen!


**KOHTAUKSIA BOLLYWOOD-ELOKUVISTA** klo 15:30-17 (90min) hinta 20€

Katselemme joukon koskettavia, dramaattisia, riemastuttavia ja hämmästyttäviä kohtauksia Bollywood-elokuvista. Verrataan elokuvakerrontaa arkisen intialaisen kulttuurin ominaispiirteisiin. Ihastusta, vihastusta, totta ja ennen muuta myös tarua! Leffojen kera tarjoillaan chaita ja snäksejä =)


**KANSANTANSSI DANDIYA SAREEN HELMAT LIEHUEN** klo: 19-21:30 (150min) hinta 20€

Leikittelemme hauskan intialaisen kansantanssin Dandiyan merkeissä, aivan kuin olisimme ihan oikeissa intialaisissa juhlissa! Tutustumme intialaiseen pukeutumiskulttuuriin ja kietoudumme värikkäisiin saree-kankaisiin sekä dupattoihin. Tanssia, hauskanpitoa, pieniä esityksiä! **Ja intialainen uudenkuun ilta jatkuu huikeissa bileissä Bar Bhangrassa! Kaveritkin paikalle!

Sunnuntaina:

**DHOLI TARO DHOL BAJE** klo 10:30-12 (90min) hinta 20€

Tanssijalkojaan aiemminkin heiluttaneille suunnattu ripeätempoinen kansanomainen tanssi, biisinä klassikko Dholi Taro Dhol Baje leffasta Hum Dil De Chuke Sanam (v.1999).


**MODERNI BHANGRA-TANSSI** klo 12:30-14 (90min) hinta 20€

Huippuhauska, rento ja leikkisä tanssituokio pistää pussipöksyjen puntit vipattamaan heti aamutuimaan! Elokuva Dil Bole Hadippa (v.2009) tuo maisteltavaksemme kappaleen Discowale Khisko, herkullisinta nykyaikaista bhangraa. Bhangrahan on Punjabin seudun riehakas ja rempseä kansantanssi.


**ITÄMAINEN KEHONHOITO JA MEDITAATIO** klo 14:30-16:30 (120min) hinta 20€

Käytämme lempeää itsehoitomenetelmää sisältäen naputteluita, taputteluita, venytyksiä ja hierontaa vapauttamaan kehossa piileskelevät jännitykset ja energiatukkeumat. Lopuksi valelemme vielä mielemme ja sielumme rauhoittavan meditaation virkistävillä siunauksilla. Tästä on hyvä taas jatkaa!

Opettajana kurssilla Katri ’Rani Surya’ Prusila (ks. kuva)

Katri "Rani Surya" Prusila

Hinta: yksittäinen kurssiosuus 20€, 3kurssia 50€ (neljäs, viides ja kuudes 15€/kurssi)

HUOM: ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 20.11!!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

050 43 89 457 (Katri)
kissakurr@yahoo.co.uk
http://www.taobazar.net/

Ei kommentteja: