maanantai 14. marraskuuta 2011

Bollywood on uusi musta – Nyt -lehti etsii Bollywood henkisiä ravintoloita

Nyt.fi -sivuilta bongattu juttu. Katsokaahan nettisivuilla oleva tanssinopetusvideo. :)

Bollywood on uusi musta – näin pääset jyvälle 
TYYLI 1.11.2011, klo 21:32 Teemu Leminen 
Bollywood on selvästi kovassa nosteessa. Helsingin Etu-Töölöön avattiin vastikään intiasta ammentava Bar Bhangra, ja supertähti Lady Gaga totesi eilen Facebookiin liittämänsä kuvan yhteydessä, että “Screw Hollywood. It’s all about Bollywood”. 
Bollywoodiin tutustumisen voi aloittaa vaikkapa perehtymällä sen megatähteen, näyttelijätär Aishwarya Raihin, joka passelisti viettää tänään syntymäpäiviään. Rai on myös Miss Maailma vuodelta 1994. Länsimaalaisille Rai lienee tuttu myös L’Orealin keulakuvana sekä rooleista elokuvista Hilpeys ja ennakkoluulo sekä Vaalenapunainen pantteri 2. 
Trendien aallonharjalle voi siirtyä hiljalleen. Aluksi on hyvä opetella Bollywood-tanssin alkeet, sitten voi hivuttaa meikkaustottumuksiaan kohti Intiaa. Uuden lookin kruunaa tietenkin turbaani tai sari. 
Ja hei, jos joku kuulee klubista, jonka dj on jo löytänyt Bollywood-biitin, niin ilmiantakaahan kyseinen mesta Nyt.fille!

Aivan loistavaa, että Nyt -lehti on kiinnostunut Bollywoodista! Suurin ongelmahan tällä hetkellä on löytää menomesta tanssilattioineen, jossa saisi jorata Bollywood-biitin tahtiin! Kuulemani mukaan Bhar Bhangra on erinomainen paikka tunnelman ja musiikin suhteen, mutta aivan liian pieni, jotta siellä pystyisi tanssimaan.

IsoRoba 10 kärsii käsittääkseni samaisesta pienuudesta. Jenny Woo -ravintolan uudet omistajat puolestaan eivät kaipaa Bollywood-musiikkia ravintolaansa.

Sitten tarjolla on Stadin Tähti -tyyppiset ravintolat, joissa järjestetään kyllä Bollywood esityksiä, mutta esitysten lomassa soitettava musiikki on jotain aivan muuta kuin Bollywoodia. Näiden paikkojen kantis-Romeot pitävät myös huolta ettei toistamiseen näihin paikkoihin halua astua.

Joten totisesti, mistä löytäisimme tanssilattialla varustetun ravintolan, jossa soitettaisiin ainakin Bollywoodia ja Bhangraa? Jossa saisi jorata sydämensä kyllyydestä, pelkäämättä että känniset Romeot käyvät käsiksi. Jos ravintolasta saisi vielä intialaisia snacksejä, olisi kombinaatio täydellinen.

Tunnen lukuisia Bollywood-tanssin harrastajia, jotka haluaisivat päästä tanssimaan Bollywood-tanssia tanssistudioiden ulkopuolelle. Ravintoloiden omistajat huomio, tässä olisi oiva kohderyhmä teille. Kysyntää on, muttei tarjontaa! :)

Ei kommentteja: