sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Happy New Year 2015!

Hei kaikille!

Olette varmaan ihmetelleet onko blogi enää toiminnassa kun edellisin teksti on viime lokakuulta. Päätin syksyllä ottaa tauon kaikesta ylimääräisestä ja keskittyä ainoastaan työnhakuun. Vielä ei ole valitettavasti tärpännyt, mutta toivotaan että pian tärppäisi!

Tässä tauon aikana olen myös pohdiskellut jälleen kerran blogiani ja sen sisältöä. Tällähän hetkellä blogi koostuu lähinnä eri tapahtumien tiedottamisesta. Koska suurin osa tapahtumien tiedottamisesta tehdään Facebookissa, koen välillä tekeväni turhaa työtä täällä. Ja kaikenlainen keskustelukin on hiipunut olemattomiin. Tulen tekemään kevään aikana joitakin satunnaisia blogikirjoituksia, mutta pääasiassa tarkoitus olisi pitää pidempää taukoa blogini suhteen ja miettiä mitä sille tulen tekemään.

Ihanaa uutta vuotta teille kaikille! Toivottavasti vuosi 2015 tuo iloisia yllätyksiä elämäänne!


Hello everyone!

You might been wondering what is happening to this blog. Last blog post was from October. I desided to take a break about all activities and concentrate only for finding a job. There hasn't been any luck yet, but let's hope for the best!

During this break I've been thinking about my blog and it's content. At the moment it's mainly about letting people know about different happenings. And because I feel that everyone are already in Facebook and all the information is in the events there, my work is useless here. And there are no conversations anymore which is really sad. During this Spring, I will be posting a few blog posts here, but mainly I'm going to be on a break, thinking about the future of this blog.

Happy New Year 2015 to everyone! I hope the year will bring joy and success for you!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä. Olen lukenut blogiasi hyvän aikaa ja pari kertaa kommentoinut nimettömänä - kun minullakaan ei ole tilejä, blogeja tahi muuta vastaavaa. Viime aikoina olen pyöritellyt ideaa omasta blogista, mutta jäänyt pohtimaan jatkuvuusasioita. Törmäsin kerran nimittäin oikein komeaan ja lupaavaan blogiin Intian ja muidenkin maanosien kirjallisuudesta, mutta lupaavan alun jälkeen se oli jäänyt vaille jatkuvuutta. Olen itse miettinyt mahdollisuutta, että blogi olisi useamman ihmisen hoidossa ja että se keskittyisi pitempien tekstien julkaisuun. Tai no, nettilehtihän se silloin olisi. Ainakin intialainen elokuva kaipaisi lisää näkyvyyttä ja avaamista - onhan se aika paljon muutakin kuin bollywoodia. Harrastajia on siellä täällä, ja heillä olisi varmaan kirjoitettavaakin. Sama pätee intialaiseen kirjallisuuteen. Onnea muuten työnhakuun. Samassa jamassa ollaan.

Reetta kirjoitti...

Olen miettinyt useampaan otteeseen että jos tulisi vastaan sopiva ihminen, voisin jakaa blogini hänen kanssaan. Olen samaa mieltä että intialainen elokuva kaipaisi enemmän näkyvyyttä. Oma elämäntilanteeni ei valitettavasti anna nyt myöten sille että panostaisin kaiken aikani blogille.

Kiitos! Stemppiä myös sulle!