torstai 29. tammikuuta 2015

Intialaisten tanssien tiivareita su 1.2.2015 Helsingissä

Intia Spektaakkelin ohessa järjestetään taas suositut intialaisten tanssin tiivarit. Tällä kertaa tarjolla on semi-klassista bollywodia, rajasthanilaista kalbeliaa ja viekoittelevaa bollywoodia! Tunnit pidetään sunnuntaina 1.2.2015 Esitystaiteen keskuksessa, Suvilahdessa (Kaasutehtaankatu 1, Puhdistamo, rakennus nro 6, 2 krs, Helsinki). Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen: virpi.still@bollybeat.fi
Huom! Aulassa on myynnissä intialaisia vaatteita, koruja ja pientä purtavaa. Varaathan käteistä mukaan.

Semi-klassinen bollywood
Su 1.2. klo: 11:30 - 13:30
Opettajana Hanna Mannila
Kurssin hinta: 30€ (varaa tasaraha)

Tunnin kuvaus:
Tunnilla harjoitellaan lyhyttä koreografiaa, jonka liikekieli saanut vahvasti vaikutteita intialaisesta klassisesta tanssista, erityisesti kathak-tanssista. Koreografia sisältää elegantteja käsiliikkeitä, pyörähdyksiä sekä abhinayaa (kasvojen, käsien ja kehon elekieltä ja ilmaisua). Koreografiassa tarvittava klassinen tekniikka opetellaan koreografian myötä, joten osallistujilta ei vaadita aiempaa kokemusta bollywoodista tai kathakista, mutta minkä tahansa tanssilajin aiemmasta opiskelusta on etua.

Kalbelia
Su 1.2. klo: 14:00 - 15:25
Opettajana Ilona Kolachana
Kurssin hinta: 22€ (varaa tasaraha)

Tunnin kuvaus:
Kalbelia on kanssantanssia Rajasthanin maakunnasta, Intiasta. Ilona Kolachana on opiskellut tanssia juuri Intiassa paikallisten opettajien johdolla. Tule tutustumaan tähän Suomessa vielä melko uuteen lajiin! Aiempaa lajikokemusta ei vaadita. 

Bollywood
Su 1.2. klo: 15:30 - 16:30
Opettajana Mikaela Jokinen
Kurssin hinta: 14€ (varaa tasaraha)

Tunnin kuvaus:
Tule mukaan tunnin mittaiseen Bollywood workshoppiin Lovely-hitin tahtiin! Luvassa maistiaisia vogue- ja itämaisesta tanssista. Hauskaa ja näyttävää! Kaikki ovat tervetulleita, aikaisempi tanssikokemus plussaa.

Teacher: Ilona Kolachana. Photo by Nita Vera

Ei kommentteja: