sunnuntai 10. elokuuta 2008

EtnoFitness

Ilmoittauduin taas Bollywood-tanssikurssille EtnoFitnessiin. Jos kiinnostaa tanssia samanoloisia koreografioita kuin Bolly-elokuvissa, on EtnoFitness yksi parhaimmista paikoista niiden oppimiseen. Tunneilla soitetaan sekä elokuvien soundtrackejä että Bhangraa, joka mielestäni on aivan mielettömän upeaa. Siinä pystyy virittäytymään tunnelmaan, tosin joskus liiakseenkin kun alkaa muistelemaan kohtauksia eri elokuvista eikä meinaa pysyä opettajan mukana. ;) Viimeisin koreografia mikä tunnilla tehtiin keväällä oli Asokan Aa Tayar Hoja -biisiin. Se oli mahtavaa!

2 kommenttia:

Räpä kirjoitti...

Hei , Asun täällä pikkupikku kaupungissa jossa moista mahdollisuutta on harvoin , mutta taiteiden yönä oli aivan ihana Bollywood esitys ja esityksen jälkeen tehtiin yksinkertainen koreografia johon pääsi osallistumaan - AIVAN mahtavaa :) tälläselle Intiaan hurahatneelle - harmi, että tässä kaupungissa on tosi vaikea löytää muita samallalailla "hurahtaneita" ... siksi yritänkin etsiä edes ystäviä meilikaveriksi- niin olo ei ehkä olisi niin "taidan olla outo" -kun muitakin IntiaPöpön puraisemia löytyisi :)

Reetta kirjoitti...

Ihanaa että pääsit nauttimaan Bollywoodista edes pienen hetken. :) Ymmärrän hyvin ongelmasi, vain suuremmissa kaupungeissa löytyy kaikille kaikkea.. Itse asustelin pitkään Tampereella, jossa vain huokailin Helsinkiin pääsystä. Ja nyt huokailen Tampereelle pääsystä. Näinhän se menee ;)

Meitä Bollywoodiin hurahtaneita löytyy mm. Intia yhteisön sivuilta! Kannattaa vilkaista myös Anuradhan blogi, vaikkakin hän ei ole hetkeen kirjoitellut Bollywoodista sivuillensa. Ja mieluusti jaan ajatuksia Bollywoodista ja Intiasta!