sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Bollywood pöytäkalenteri

Sain vinkin hyvältä ystävältäni käydä Suomalaisessa kirjakaupassa. Siellä nimittäin myydään Bollywood Movies 2009 pöytäkalenteria. Niin valitettavaa kuin se onkin, kalenteria myydään vain Helsingissä, Stockmannia vastapäätä olevassa Suomalaisessa. En tiedä pystyykö kalenteria tilaamaan toiseen kaupunkiin, ainahan voi kokeilla! Suosittelen ehdottomasti kyseisen opuksen hankkimista. Kirjoitustilaa on 6 riviä per päivä ja kalenteri on täynnä ihania julistekuvia (niin uusien kuin vanhojen elokuvien).

4 kommenttia:

simran kirjoitti...

Toi ois kyllä aika kiva!!
Minulla on tosin työn puolesta kalenteri ja privaatisti käytän muistilappuja. Koska työssä elän niin tiukasti kalenterimerkintöjen mukaan, niin tuntuu, että omalla ajalla muistiin laitan vaan ne ihan pakolliset menot :))

Reetta kirjoitti...

Ostin heti kun kuulin moisesta enkä ole katunut. Yksi toispaikkakuntalainen kaverini, pisti mut myös ostamaan hänelle kalenterin. ;) Jo kuvien takia kannattaa hankkia, mutta ymmärrän kyllä dilemmasi, kuinka monta kalenteria ihminen tarvitsee..? :)

pöytäkalenteri kirjoitti...

Ompa kivannäköinen pöytäkalenteri!! Vieläköhän noita olisi jostakin saatavissa ensi vuodelle. Jostain kirjakaupoista kun kattelee niin eivät ole kalenterit yhtään niin kivannäköisiä.

Reetta kirjoitti...

Ei ole valitettavasti tullut vastaan yhtä ihanaa kalenteria.