keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Kulttuurimatka Mumbaihin!

Jos muistatte, niin mainitsin Bolly Bombastic Clubin yhteydessä järjestettävästä Mumbain matkasta. Nyt sain asiasta lisää informaatiota ja ajattelin jakaa sen kanssanne! :)

Kiitos Finnairin mahtavan päätöksen lakkauttaa (ainakin) ensi kevääseen asti kaikki suorat lennot Mumbaihin, teki osaltaan tämän matkan järjestämisen hankalaksi. Ajankohtanahan oli ensi tammikuu. Mutta suunnitelmaa ei ole kuopattu, vaan siirretty!

Elikkäs, nyt kaikki vähänkin asiasta kiinnostuneet, kannattaa laittaa viestiä joko Heli Iso-Hookanalle tai Sari Breilinille. Matkaa suunnitellaan mahdollisesti 2010-2011 vuodenvaihteeseen. He haluavat kartoittaa kuinka moni olisi kiinnostunut lähtemään tälle kulttuurimatkalle ja näin ollen matkan suunnitteleminen on helpompaa.

Suunnitelmassa olisi siis tutustua moderniin Mumbaihin elokuvastudioineen, intialaiseen muotiin, joogaan, ayurvedaan, Bollywood-tanssiin ja Bollywood-elokuviin. Ainakin minun silmissä tämä matka kuulostaa Once In A Lifetime -kokemukselta, jota ei kannata jättää väliin! Jos vielä pääsemme katsomaan elokuvan kuvauksia, niin eikö tämä olekin jokaisen Bollywood fanin unelma? :D

Matkan budjetti on vielä avoinna, mutta suunnitelmissa on pudottaa hinta alle 1500e ja tämä on siis lentoineen hotellineen. Jos puolestaan matkalaiset hankkisivat itse omat lentolippunsa, voisi hinta matkalle olla pienempikin.

Mielestäni jo 1500e on halpaa ollaakseen näin uniikki matka kyseessä. Ja koska aikaa säästämiseen on vuosi, niin uskoisin että noin pienen summan saa säästetyksi. ;)

Heli Iso-Hookana (Heliet Oy) puh 040 7005888 ja email heli.isohookana@heliet.inet.fi
Sari Breilin (Bolly Beat Dancers) puh 040 4128169 ja email style.sari@gmail.com

6 kommenttia:

Anuradha kirjoitti...

Oho, hieno matka! :o) Mulla ei säästy kyllä tuo summa kuitenkaan vuodessa. ;o) IHANA MATKA!

Reetta kirjoitti...

Harmi! Tää on niin mahtava matkatarjous! Voihan olla että matkan hinta pienenee.. ;)

Minja kirjoitti...

Tarkoittaako matka sitä, että täytyy olla liittynyt clubiin jotta pääsisi mukaan? Voi ei tunnen itseni nyt tyhmäksi kun kysyin :D

Reetta kirjoitti...

Hei Minja!

Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan, vain tyhmiä vastauksia! ;)

Mihinkään ei tarvitse liittyä. Voi laittaa viestiä yhteyshenkilöille ja ilmoittaa olevansa kiinnostunut matkasta. :) Bolly Bombastic Club ei ole seura, kuten nimestä voisi päätellä, vaan se viittaa enemmänkin yökerhoon. Bolly Bombastic Club tarkoittaa tässä tapauksessa Bollywood -tapahtumaa/illanviettoa. :)

Kysele ihmeessä lisää, jos on jotain epäselvää tai muuten kysyttävää! :)

Mii kirjoitti...

Oho ihan vahingossa eksyin tänne. Mitenköhän pitkästä reissusta on kyse :)? Kuulostaa kiinnostavalta.

Reetta kirjoitti...

Hei Mii!

En muista enää miten pitkästä matkasta oli kyse, viikosta kahteen veikkaisin. kannattaa ihan rohkeasti laittaa mailia ja kysäistä asiasta. :) Itse olen tosi täpinöissäni tästä mahdollisuudesta. Harvoin tälläista tulee vastaan.. ;D