keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Tunnelmia Diwali -juhlasta

Olin viime perjantaina Studio Shamsinassa juhlimassa intialaista valon juhlaa eli Diwalia. Saavuin sinne kutsun mukaan eli kello 19:00. Ihmisiä oli kerääntynyt sinne jonkin verran, suurin osa näytti olevan koulun oppilaita. Tarjolla oli pientä mutusteltavaa kuten sämpylöitä ja tuorejuustoa, piirakkaa, pähkinöitä, porkkanoita ym snacksiä. Niin ja teetä. Tarjoilusta vastaava ei valitettavasti ollut hankkinut vähälaktoosisia tuotteita, joten oma syömiseni jäi vähiin.

Olin yksin liikenteessä joten odottelin malttamattomana esitysten alkamista. Jouduin odottamaan puolitoista tuntia ennen kuin ohjelma alkoi. Jos olisin tiennyt, että ohjelma alkaa vasta puoli 9, olisin saapunut vasta silloin paikalle.

Alkukankeuksista huolimatta ilta oli kerrassaan mahtava! Esitysten taso yllätti minut täysin. Ihastuttavia, energisiä, elämän iloa pulppuilevia tanssikoreografioita! Meille tarjottiin niin itämaista tanssia, Bollywood-tanssia, klassista intialaista Bharata Natyam -tanssia ja tulishowta! Voin vain sanoa WAU! :D

Loppupuolella ohjelmaa kamerani muistikortti ilmoitti olevansa täynnä. Aloin kiireesti poistamaan huonoja otoksia ja näin ollen onnistuin sitten poistamaan vahingossa videoitakin! Valitettavasti alkupään esityksistä ei ole videota. :(

Avaiskulkue. Kulkue saapui selkämme takaa tilaan, asettautui eteemme tanssilattialle. Koreografia oli upeaa itämaista tanssia ja tanssijat onnistuivat häkellyttämään taituruudellaan!
Illan toinen esitys oli Katri Prusilan iki-ihana Bollywood -kore Chunari Chunari.
Kolmannessa esityksessä saimme nauttia oppilaiden esittämästä Bollywood-tanssista. Kappaleena oli Om Shanti Omin Deewangi.
Mielestäni on hienoa, että lyhyenkin ajan tanssineet uskaltavat astua lavalle esiintymään. Se osoittaa upeaa rohkeutta!

Seuraavaksi meille tarjottiin harvinaista herkkua. Saimme nimittäin nähdä klassista intialaista Bharata Natyam -tanssia.

Seuraavaksi lavalle keinahteli itämaisen tanssin oppilaat yhdessä opettajansa kanssa. Voihan elämä kuinka valloittava koreografia! Täynnä iloa ja pientä flirttiä! Ihastuttavaa!Olin aivan myyty ja suorastaan onnesta sekaisin tässä vaiheessa iltaa. Mitä esityksiä! Ja juuri kun uskoin ettei mikään voisi sykähdyttää minua enempää, lavalle astui Bolly Beat Dancers yhdessä kahden tuliartistin kanssa! Yritä siinä sitten taltioida esitystä, kun käsi tärrää jännityksestä. Päättyykö esitys loppuhuipentumaan, jossa tanssijat palavat soihtuina?! Ei onneksi. :)


Lopuksi yllätysnumerona saimme tuliartistit takaisin lavalle. Ihastuttava lopetus mahtavalle show:lle! Ilta oli kaikenkaikkiaan täynnä ihania elämyksiä ja hyvää mieltä. Tällaisia juhlia saisi olla useammin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun olit saanut videota! en ollut aiemmin nähnyt Annin tanssivan, mutta jestas että on hyvä!
Wau!!!
-Aino-

Reetta kirjoitti...

Pitää ostaa suurempi muistikortti, niin saisi enemmän videoita taltioiduksi. ;)

Upeaa todellakin! 8)

Outi kirjoitti...

Minustakin oli kiva kun sait videota - jouduin itse katsomaan shown vähän takaviistosta, ja aina jotain jäi näkemättä.

(PS. Minä olen se Sarin oppilas jonka kanssa jäit portin sisäpuolelle. ;))