torstai 1. lokakuuta 2009

Liput Intiaan on hankittu - jälleen kerran

Hankittiin kesällä Finskiltä liput Mumbaihin 490 euron hinnalla. Riemu oli suunnaton, kun tajusin vihdoin pääseväni Intiaan. :D Sitten meni muutama kuukausi ja sain tekstiviestin, jossa kerrottiin että meidän lento (ja kaikki muut Mumbain lennot) on peruutettu. Kääk! Lama iski eikä ne katsonut taloudellisesti järkeväksi lentää kahteen kohteeseen Intiassa. Saimme valita joko lennot Delhiin tai ottaa rahat takaisin. Totta kai päädyimme ottamaan rahat. Olemme matkustamassa nimenomaan Mumbaihin ja myöskin Keralaan, jonne on suht pitkä lento Delhistä.

Viime yönä sitten löysimme käsittämättömän edulliset lennot Mumbaihin, Istanbulin kautta. Vaihtoaikaa on mennessä 1h ja tullessa 1,5h. Menee tiukille, mutta eiköhän se kone odota meitä, koska Istanbulista lentää kone kerran vuorokaudessa Mumbaihin.... Toivotaan näin! Nämä liput maksoivat 377 euroa, mikä on käsittämättömän vähän noin pitkälle matkustettaessa. :)

Onko kellään kokemuksia tästä lennosta/lentoyhtiöstä/lentokentästä?

Matka on tosiaan maksettu, joten peruutuksia ei pysty tekemään. Jännittää vaan vähän miten noiden lentojen kanssa käy..

12 kommenttia:

Kirjuri kirjoitti...

Kuulostaa loistolöydöltä! Pääseeköhän Istanbulin kautta yhtä kätevästi Bangaloreenkin?

Reetta kirjoitti...

Ei näyttänyt turkkilaiset lentävän Bangaloreen. Harmi! Mumbaistahan pääsis, mutta se tarkoittais lentokentän vaihtoa ym säätöä siellä..
Loistolöytö todellakin! Sukat pyörii jaloissa!!! :D

Paula kirjoitti...

Jeee! Onneks löyty uudet lennot. Istanbulissa on tosi selkee ja hyvä lentokenttä. Tunti vaihtoaikaa on enemmän kuin tarpeeksi siellä. Esittele sitten kaikki ostokset, kun palaat sieltä!

Sanni kirjoitti...

minäkin kävin juuri kahdenviikon lomalla intiassa, mutta olin Delhissä. Hyvää lomaa ja toivottavasti kaikki menee hyvin.

Reetta kirjoitti...

2 viikkoa Intiassa ja koko ajan Delhissä? Onko sulla ystäviä/sukulaisia siellä, vai kuinka päädyit tällaiseen ratkaisuun? :) Tykkäsitkö Delhistä?

Mä olin noin viikon Delhissä tuttavaperheen luona v.2006. Onnistuin hankkimaan vatsataudin viimeisellä viikolla, joten Delhi tuli nähtyä "sumussa". ;)

Me mennään vasta tammikuussa Intiaan, mutta sukat pyörii jo nyt jaloissa... ;D

Sanni kirjoitti...

noo matka tuli minulle yllätyksenä vasta kuukautta ennen, ja koska oli eka matka Intiaan niin mikä tahansa kävi. Juttuun kuului sitten tietysti koko matkan tarkoitus eli intialaiset häät, ne olivat Chandigarhissa, joten näin minä sitten vähän maaseutuakin ja chandigarhia. Häät olivat kyllä hieno kokemus. Intia on niin ihana maa. Kuumuutta on kyllä vähän liikaa :)

Sanni kirjoitti...

Mutta kyllä minä Delhistä tykkäsin kovasti, ehkä koska en ole kokenut muuta. Tärkeintä minulle oli kuitenkin päästä intiaan ja nähdä millaista siellä oikeasti on. Tietysti myös elokuvien, korujen ja kaiken muun ostelukin oli tosi tärkeää. :)

Reetta kirjoitti...

Oih! Intialaiset häät.. :D Mä sain kanssa muutama vuosi sitten kutsun häihin, mutten voinut lähteä kun ei ollut rahaa eikä aikaa. :(

Juu, shoppailu on ehdottomasti tärkeimpiä asioita Intiaan lähtemisessä. ;)

simran kirjoitti...

Haluaisin kysyä Sannilta olivatko ne hindu tai sikhi häät?

Sanni kirjoitti...

minusta ne oli kai hindu häät tai uskontoon kuului ainakin Ganesh, Krishna ja Rama, ja eikö ne kuulu hindi uskontoon.

Anuradha kirjoitti...

Wau! Todella edullista!

Diwali sopii muuten suomeen tosi hyvin näin pimeään aikaan! :o)

Reetta kirjoitti...

Todellakin Anuradha! Meilläkin pitäisi olla oma valon juhla. Olisi ihana, jos kaikki sytyttäis kynttilöitä tai koristelisi talonsa valoilla jo nyt. On niin pimiää..