sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ostoksia Intiasta

Ajattelin laittaa tähän muutaman kuvan näin ensi alkuun mitä kaikkea ihanaa on tullut Intiasta ostettua.

Ostimme mm. 4 silkkistä kauluspaitaa.3 ihanaa Lehenga Cholia <33 saria, joista yksi ei päässyt mukaan kuvaan, koska oli räätälillä. Lisäksi kuvassa näkyy saripaitojen aluskankaat ja sininen alushame.Lähdimme Intiaan lähes tyhjän matkalaukun kanssa ja tämän verran tavaraa oli kertynyt matkan aikana! ;D Kuva on Indoren hotellihuoneestamme.Mukaan lähti elokuvia..

Ja My Name Is Khan -elokuvan soundtrack, josta ei ole kuvaa.

4 kappaletta rannekorusettejä: musta, punainen, turkoosi ja vaaleanpunainen. Sekä 2 kaulakorua, jotka roikkuvat telineessä. Oranssi ja tummansininen.

Muut rannekorut ovat hankittu joko aiemmalta Intian reissultani, Intian Basaarista tai ystäväni on tuonut Nepalista. <3

Korutelineet olen saanut lahjaksi ystäviltäni. <3Viimeisenä päivänä löysimme vielä kauan etsityn ja kaivatun päiväpeiton! Samaan hintaan sai 4 kpl koristetyynyliinoja!

Kissani Mirchi tutkimassa uutta sisustusta. :)Lisää kuvia ja kertomuksia matkasta tulee parin päivän sisään! :D

9 kommenttia:

Mii kirjoitti...

Aivan ihana päiväpeitto! ja muutenkin hienoja ostoksia.

Reetta kirjoitti...

Kiitos! :D Ollaan etsitty turkoosin tai veden vihreän väristä päiväpeittoa varmaan pari vuotta eikä ole löytynyt. Suomessa on vaan myynnissä sellaisia tilkkutäkki -tyylisiä päiväpeittoja, jotka ei ole mun makuuni. Tämä bongattiin viimeisenä päivänä Mumbaissa, kun oltiin kiertelemässä Bandran Shopper Stop tavaratalossa. Hullaannuin väriin ja kuosiin samantein! 8)

Sanni kirjoitti...

takaisin ! jee Ja paljon ihania ostoksiaa voih nyt tulee niin ikävä Intiaa!

Sanni kirjoitti...

Ja Lehenga Choleja olen yrittänyt etsiä niitä netistä jos sieltä löytyisi hyvä, toivotavasti löydän joskus, koska ihastuin niihin täysin kun näin Bunti Bablin Kajra re kappaleen<3

Reetta kirjoitti...

Kaikkea ihanaa tuli kyllä ostettua! <3
Itsekin tein sen virheen ensimmäisellä Intian matkallani, etten tajunnut ostaa itselleni perinteistä Lehenga Cholia. Ne ovat upeita! Nyt päätin korjata asian.. :D

Anna kirjoitti...

Voi ihania vaatteita, sareja, rannerenkaita, paivapeitto... ja ihana nimi sun kissalla! Ja nuo leffat... miten sait kaiken tuotua Suomeen? Jouduitko maksamaan ylimaaraista?

Koskas me nahdaan ne haapuvut- ja korut? ;-)

Reetta kirjoitti...

Kiitos Anna! :D Nimi sopii tytsille aivan loistavasti. Sen verran tempperamenttinen se on.. Muille siis tiedoksi että Mirchi tarkoittaa pippuria/pippurista. :D

Me lähdettiin Intiaan lähes tyhjän matkalaukun kera ja palattiin 3 täyden laukun kanssa. ;D Ei tarvinnut maksaa mitään ylipainomaksua, koska saatiin tuoda yhteensä 60kg tavaraa mukanamme. :)

Hääpuvut ja korut esittelen sitten kesäkuussa. ;)

Anuradha kirjoitti...

HUHHUH!!!!!! Ku ihania vaatteita ja koruja!

Haluaa Intiaan!!!

Reetta kirjoitti...

Matkakuume iskee kummasti kun katselee noita hankintoja! ;D

Olin viime yönä jo kovasti menossa Mumbaihin.. ;) Unet kertoo toiveet!