sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

John Abrahamista kaavaillaan Ramboa

Bongasin tällaisen jutun Ilta-Sanomien verkkolehdestä. :)

John Abraham on kieltämättä muskeliensa puolesta hyvä valinta, mutta silti olisin ehkä kaavaillut osaan näyttelijää, jonka taidot ovat hioutuneet toimintaelokuvissa. Kuten muistamme, Rambo ampuu kaikilla mahdollisilla aseilla jousipyssystä lähtien ja käyttää veistä, siinä mielessä John toimii hyvänä valintana, mutta kun kyse on Intiasta ja Bollywoodista, kuvittelisin ohjaajan haluavan näyttäviä toimintakohtauksia ja siinä mielessä näkisin sopivammaksi palkata rooliin joku joka osaa itsepuolustuslajeja (tai edes näyttäisi uskottavalta niitä tehdessään); esimerkkeinä Akshey Kumar tai Sunil Shetty. Mielestäni John on liian siloposkinen toimintaelokuviin.

Odotan myös mielenkiinnolla onko Intian Ramboon lisättynä tanssi- ja laulukohtauksia. Mikä olisikaan hauskempaa kuin Rambo puhkeamassa lauluun keskellä viidakkoa? Olettamukseni on että tarkoituksena ei ole tehdä uusintaversiota Rambon ykkösosasta, jossa John Ramboa, Vietnamin sodan veteraania, vainoo pikkukylän poliisipäällikkö vaan että elokuva sijoittuisi jonnekin viidakkoon, kuten Ramboissa 2 ja 4.

Stallone Intian Rambosta: "Paremmassa kunnossa kuin minä" 

Julkaistu: 4.6.2013

40-vuotias intialainen malli, näyttelijä ja kehonrakentaja John Abraham esittää Ramboa elokuvan Bollywood-versiossa. 
Sylvester Stallone kehui viikonloppuna TMZ-sivustolle Rambon uusintaversioideaa, koska hän on vakuuttunut päärooliin kaavaillun John Abrahamin muskeleista. Stallone vie Abrahamin kehumisen yllättävän pitkälle. 
- Oikeastaan hän on paremmassa kunnossa kuin minä olin koskaan, Stallone väittää. 
Stallone on näytellyt Ramboa neljästi. Hän debytoi armottomana toimintasankarina 1982 ja jatkoi ramboilua vuosina 1985, 1988 ja 2008. 
Aasian seksikkäimmäksikin mieheksi valittu Abraham esitteli haiustaan Live9tv:lle Force-elokuvansa aikoihin ja kertoi, miten oli pumpannut itsensä moiseen kuntoon. 
Bollywoodin Ramboa aletaan kuvata vuoden lopulla, jos suunnitelmat menevät niin kuin on kaavailtu.
Sylvester Stallonen klassikkorooli. KUVA: handout

Ei kommentteja: