torstai 25. heinäkuuta 2013

Suomalais-intialaiset kasvisruokablogit Mangojauhetta ja Garam Masala

Kaikki intialaisesta ruoanlaitosta kiinnostuneet, suosittelen teille Mangojauhetta -nimistä blogia.

Tiedättekö sen tunteen kun menette kylään ja jokainen teille tarjottu ruoka hivelee makuhermoja jättäen euforisen tunteen pitkäksi aikaa. Näin kävi miehelleni ja itselleni kun kävimme Mangojauhetta pitävän blogistin luona kylässä. Jos hän päättäisi perustaa intialaisen ravintolan pääkaupunkiseudulle, meistä tulisi sen ravintolan kanta-asiakkaita. Kannattaa siis tutustua blogin ihastuttaviin resepteihin!

Toinen erinomainen blogi, josta olen varmasti mainostanut täällä, on Garam Masala. Kyseinen blogi on tällä hetkellä tauolla blogistin elämäntilanteen takia. Blogin pitäjä, myöskin suomalainen nainen, asuu perheensä kanssa Intiassa. Olemme tehneet mieheni kanssa lukuisia kertoja erilaisia intialaisia ruokia käyttäen tämän blogin ohjeita ja hyvin ovat onnistuneet!

Parasta suomalaisten pitämissä intialaisten ruokien blogeissa on nimenomaan lähtökohta, jossa ohjeet ovat suunnattu suomalaisille. Garam Masala -blogissa usein vinkataan mistä liikkeistä Helsingissä voi ko. ruoka-aineita hankkia tai muuten soveltaa. Intialaissa resepteissä tuntuu usein olevan tyyppivikana puutteellinen listaus tarvittavista aineksista. Parasta on kun keskellä reseptiä lukee, ota keitetyt perunat ja... niin siis mitkä keitetyt perunat?! :D

Onko teillä rakkaat lukijat joitakin ruokablogeja joita tykkäätte seurata?

Ei kommentteja: