sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Omituisuusmeemi

Natalia haastoi minut luettelemaan 5 omituisinta mieltymystä Bollywood-elokuvista.


1. Sankarin on vuodatettava verta rakkaansa puolesta. Sankaria täytyy joko hakata joukolla tai hänen itse on aiheutettava vahinkoa itselleen. Usein verta vuotava Shahrukh on mieleeni.

2. Mulla on pakottava tarve kerätä elokuvia, joista olen lukenut elokuvakirjoista. Elokuvia ei voi omistaa koskaan liikaa!

3. Arvostelen usein Bollywood-elokuvat niiden musikaalikohtausten perusteella. Todella fiksua, eikö! :)

4. Kiinnitän Bollywood-elokuvia katsoessani ensimmäisenä huomion näyttelijöiden hiuksiin.

5. Usein en voi sietää alle 30-vuotiaita elokuvassa näkyvään osaan päässeitä tuntemattomia/kokemattomia näyttelijöitä. Jos tunnistan näyttelijässä poikkeuksellista lahjakkuutta, ei iällä ole väliä.


Kun kyse on omituisuudesta, uskon olevani vahva voittaja siihen kategoriaan. Mulla on hyvin erikoislaatuisia mieltymyksiä ja pakkomielteitä, kuten vaikkapa elokuvakirjastoni on kategorisoitu aikajärjestykseen ja osittain genren mukaan.

4 kommenttia:

Kirjuri kirjoitti...

Aikajärjestyshän on paras mahdollinen tapa arkistoida kirjasto, sillä tavalla ne nopeimmin löytää :-) Meillä leffat ovat jatkuvasti sekasin kaksosten takia, ja aimo osa on aina lainassa, joten olen luopunut tarkemmasta arkistoinnista.

Reetta kirjoitti...

Aakkosjärjestyshän olisi toinen hyvä tapa, mutta aikajärjestys on parempi, koska tykkään seurata kirjastoni karttumista vuosikymmenittäin. ;)

Anuradha kirjoitti...

1. kohdasta olen NIIIIIN samaa mieltä! ;o)

Reetta kirjoitti...

Jee! :D