torstai 2. heinäkuuta 2009

Loma loma loma

Työkiireiden takia en ole kerennyt enkä jaksanut päivittää Bollywood kuulumisia ja nyt olen jäämässä kauan odotetulle lomalle. Palaan taas luoksenne heinä-elokuun vaihteessa!

LÄMMINTÄ KESÄÄ KAIKILLE! :D

4 kommenttia:

Juulia kirjoitti...

Onpa mahtavaa löytää bollywood-aiheinen blogi. Juuri tällaista olen kaivannutkin, missä saisi tietää esim. Hgissä olevista tapahtumista. Olen tanssinut pari vuotta Shaman tunneilla, ja sain vasta kuulla tuosta Bombastik-klubista!
Teidän täytyy mainostaa enemmän, tulen ilman muuta kavereitteni kanssa sinne!

Reetta kirjoitti...

Kiitos! :D

Itse olen tanssinut Etnofitnessillä, mutta nyt olen valinnan edessä, koska en ole erityisemmin pitänyt opettajasta.
Millä Shaman tunneilla olet käynyt? Korjaamolla vai Kisahallissa vai pitääkö hän jossain muuallakin tunteja? :D Mietin pitäisikö siirtyä hänen oppilaaksi..

Olen itse asiassa menossa ensi perjantaina tuonne Bombastic clubille! Olen yrittänyt koko kesän päästä sinne, mutta aina on ollut kaikenlaista puuhaa etten ole kerennyt. ;D

Juulia kirjoitti...

Joo! voi olla että juteltiinkin siellä. Etnofitness on ihan blääh, paitsi silloin kun Katia Enbuske (perustaja)opetti.
Oon itse miettinyt kanssa että mihinkähän lähtis syksyllä. Olen ollut Rumpan tunneilla, pidän hänestä, mutta on paljon fuusioituneempi kuin Shama. Shama on mielestäni paras ja opettaa selkeästi bollywoodia.
Jaana Åhlilla olen myös ollut (opettaa lähinnä itämaista tanssia), jos olet tanssinut jonkin verran tuskin saat häneltä kovin paljon uutta.
Shamalla oli Caisassa keväällä tunteja, nyt käyn Kisahallilla, missä on aika vakiintunut porukka

Reetta kirjoitti...

Olen samaa mieltä Katiasta. Hän on todella hyvä opettaja. Inspiroiva!

Mä mietin, että voisin kokeilla tuota Bolly Beat Dance Clubia tämän syksyn. heidän ohjelmatarjontansa on todella mielenkiintoinen! :D

Shama kiinnostaa todella, mutta se Kisahalli on aivan kamala paikka. Kerran tosiaan siellä kävin ja totesin etten pysty keskittymään kaiken sen metelin keskellä. Katsoin Kassandran sivuilta että Shama opettaa ensi keväällä taas Caisassa. Tila on varmasti 1000 krt parempi, joten todennäköisesti liityn silloin hänen joukkoonsa. :)

Tosi kiva kuulla kokemuksia eri opettajista! Hyvä opettaja on niin tärkeä!