tiistai 28. heinäkuuta 2009

Rakkautta ja Anarkiaa 17 - 27.9.2009!

Taidanpa olla hyvissä ajoin muistuttelemassa syksyn tärkeimmästä tapahtumasta, Rakkautta ja Anarkiaa -festivaalista! Tänä vuonna festivaali järjestetään 17 - 27.9. Odotan taas suurella mielenkiinnolla millaisia Bollywood-elokuvia siellä tänä vuonna näytetään! :D Näemmekö yhden blockbusterin ja yhden pienen budjetin elokuvan vai 2 blockbusteria vai vain yhden elokuvan... Jos minulta kysyttäisiin, siellä saisi olla enemmänkin esillä intialaisia elokuvia, klassikoista taide-elokuviin!! ;D

Festivaalin nettisivuille tulee enemmän infoa, esittelyjä elokuvista yms. 4.9.2009! Siihen saakka saamme jännätä elokuvatarjontaa.

Mitä Bollywood-elokuvia te haluaisitte nähdä tänä vuonna festivaalilla? :D

Itse tykkäsin kovasti Jodhaa Akbarista, Chandni Chowk To Chinasta, Dostanasta, Rab Ne Bada Di Jodista ja Bhootnathista.. Monta hyvää ja huonoakin elokuvaa on vielä näkemättä, sen takia tämä lista on niin lyhyt.. Esimerkiksi The Last Lear vaikuttaa mielenkiintoiselta, Thoda Pyaar Thoda Magic on nähtävä Ranin takia, Love Story 2050 ei tainnut menestyä kovin hyvin, mutta pakkohan se on nähtävä scifi-aiheensa takia, Ghajini Aamirin takia ja Drona julisteiden perusteella.. Olenko missannut "must see listallani" jonkin tärkeän elokuvan, joka on nähtävä? Ehdotuksia otetaan aina ilolla vastaan! :D


Pukuloistoa parhaimmillaan.


Hysteerinen "Gay-komedia" Dostana.


Ihastuttava Rani Mukherjee.


Intialaistettu versio Mementosta..


Historiallinen spektaakkeli vai kamala floppi?


Amitabh ja Preity The Last Learissa.

3 kommenttia:

Chandrani kirjoitti...

Enää viisi yötä niin saadaan tietää mitä leffoja ne näyttää! Olen ihan innoissani :D

Itse toivon että ne näyttäisi sellaisia leffoja joita en ole vielä muuten päässyt näkemään. Jodhaa Akbar oli muuten ihana, mutta Drona oli aika kauhea :/ ne olen siis nyt anyway nähnyt.

Thoda Pyaar Thoda Magic ja Rab ne Bana Di Jodi on multa näkemättä, joten kumpitahansa niistä kävis. Dostanaa toivon toden teolla, koska olen varma, että se sais mut nauramaan. Kismat Konnectionista on myös puhuttu, mutta en tykkää Shahid Kapurista niin paljon :/ Myöskään Chandni Chowk To China, Singh is Kinng ja Sarkar Raj ei taida olla ihan mun leffoja. Rock On ja Jaane Tu, Ya Jaane Na näytävät ihan kivoilta. Harmi ettei Love Story 2050:sta tykätty, se kuulostaa todella mielenkiintoiselta.
Entäpä Delhi 6? Se näyttää kauniilta. Myöskin U, Me aur Hum vaikuttaa hyvältä, vaikkakin se varmasti on myös surullinen.

Reetta kirjoitti...

Rakkautta ja Anarkiaa -lehti on kuulemma jo ilmestynyt ja siinähän usein kerrotaan tulevat Bollyleffat! En ole päässyt noutamaan lehteä, mutta huomenna olisi tarkoitus. :)

Voi vitsi mulla on niin paljon näkemättä! Pitäisi ryhdistäytyä ja alkaa haalia elokuvia!

Hyvä tietää ettet pitänyt Dronasta. Itse voin varoittaa että Sarkar Raj on tylsä. Nukahdin kesken elokuvan. Delhi 6 on mulla lainassa Natalialta. Kuulemma Swadesin kaltainen! Dostana on hysteerisen hauska ja tykkäsin myös Chandni Chowk To Chinasta (mutta pidän kovasti kung Fu-leffoista, joten..). ;)

Chandrani kirjoitti...

Kiitos vinkistä sulle! En sitten edes yritä löytää Sarkar Rajia :)

Joo, Drona oli vähän blaah. Se oli ihan hyvä idea, mutta jotenkin huonosti toteutettu. Erikoistehosteet olivat kauheita. Musiikki oli surkeaa. Välillä ei tiennyt että nauraako vai itkeä.