tiistai 28. heinäkuuta 2009

Tanssijalka vipattaa - Bollywood-tanssikurssi haussa

Pidin viime kevään taukoa tanssikursseista, mutta nyt tekisi mieli palata taas Bollywood-tanssin pyörteisiin. Tutkin eilen Etnofitnessin tarjontaa ja ikäväkseni huomasin että opettaja joka opetti viime syksynä Bollywoodin 3.s tasoa, opettaa nyt myös alkeita. Olin suunnitellut siirtyväni takaisin alkeisiin, koska 3.s taso on aivan liian vaativa minunkaltaiselleni sohvaperunalle. Sain kahdesti rasitusvamman Dhoom Tanan koreografiasta ja nyt haluaisin välttää moisen ikävyyden. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että ainoa kurssi jolla tämä kyseinen opettaja ei opeta on lauantaisin klo 11.30. Ei kiitos siis minulle.

Olen kerran käynyt Shama Dikshitin vetämällä tunnilla Töölön kisahallissa. Opettaja vaikuttaa hurmaavalta ja hänen seurassaan voisin mielelläni viettää tunnin jos toisenkin. Kuitenkin Kisahalli tilana oli aivan kamala. Siinä metelissä ei pystynyt keskittymään kunnolla. Huomasin tosin Kassandran sivuilta, että Shama opettaa myös Korjaamolla Bolly-tanssia..

Lisäksi olen huomannut että Bollywood-tanssia opetetaan myös Studio Shamsinassa ja Sahramissa. En kuitenkaan tunne näiden paikkojen opettajia.. Tärkeintä minulle on koreografian tunnistettavuus, mutta se ei saa olla liian vaikea. Ja vaikealla tarkoitan kahden sekunnin sisällä tapahtuvien lukuisien käsi ja jalkaliikkeiden vaihtoja. O_o

Onko kenelläkään hyviä suosituksia hyvästä Bolly-tanssikurssista? Olen tanssinut varmaan 2 vuotta, mutta menen mielelläni alkeitakin opiskelemaan. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olin kesäkuussa Helsingin tanssiopiston järjestämällä kolmen viikon Bollywood-intensiivikurssilla, opettajana Rumpa Podder. Pidin kovasti! Rumpa opettaa Kallion Naisvoimistelijoissa, kannattaa tsekkaa: www.kallionnaisvoimistelijat.com

Reetta kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytyypä vilkaista mitä heillä on tarjolla! :D