tiistai 28. heinäkuuta 2009

Täällä taas ollaan!

Kesä oli sellaista haipakkaa, että katsoin viisaammaksi siirtyä lomalle täällä blogissanikin. Nyt loma alkaa olla ohi ja työnhaku siintää edessä. Työni Moskitolla päättyi heinäkuun alussa ja nyt olis taas uuden työprokkiksen haku päällä. :)

Kesälomastani voisin sen verran mainita, että kävin Amsterdamissa pidennetyllä viikonloppureissulla. Matka oli kerrassaan ihana. Elokuvahulluna paikallinen Film Museum oli tietenkin nähtävä. Museo sijaitsee Vondelparkin vieressä ja se pääsääntöisesti toimii elokuvateatterina. Tämä tieto tuli täytenä yllätyksenä, koska olin totta kai kuvitellut museon toimivan museon lailla. Elokuvia esitetään 2 salissa ja muut museon tilat on omistettu vaihtuville näyttelyille. Tällä kertaa aiheena oli ranskalainen näyttelijä Alain Delon:

Kuva elokuvasta Kuuma aurinko (1960).

Näyttelyssä oli 2 videokollaasia, haastatteluja ja paljon julisteita. Itse tunnen miehen parhaiten Jean-Pierre Melvillen elokuvista, kuten Yön sudet, Punainen ympyrä ja Ajojahti.

Myyntitiskiä tutkiessani huomasin kerrassaan mahtavia postikortteja:

Dostana, Do Aur Do Paanch, Milan, Suhaag ja Ek Din Aadhi Raat.

Sain kuulla että puoli vuotta aikaisemmin museossa oli ollut Bollywood -aiheinen näyttely!!! :D

En ole vielä päättänyt mitä teen näille korteille. Laittaisinko seinälle vai lahjottaisinko ystävilleni. ;) Kaapistani löytyy muutamia Bollywood-aiheisia julisteita, mutta poikaystäväni ei liiemmin innostu siihen että tapetoisin seinämme Bolly- julisteilla. Miksiköhän?? ;) Poikkeuksen on saanut Ilon päiviä surun päiviä -elokuvan suomenkielinen juliste, joka on rakkaimpia aarteitani. Sain sen aikoinaan ystävältäni Antonilta (KIITOS!!) Tampereen Elokuvateatteri Niagarasta.

Ei kommentteja: