perjantai 18. syyskuuta 2009

Silmänruokaa à la Rajasthan

Oih ja voih! Kävin tänään ystävieni kanssa katsomassa upean Jodhaa Akbarin! Ensisilmäyksestä lähtien aloin huokailla elokuvan puvustuksen perään. (Olen huomannut tämän tapahtuvan joka kerta, kun alan katsoa Rajasthaniin sijoittuvaa elokuvaa. ;D) Hoin varmaan kymmenen otteeseen elokuvan jälkeen kuinka ihastuttavia pukuja elokuvassa esiintyi! Eräs ystävistäni oli puolestaan haltioitunut elokuvan kuvauspaikoista ja totisesti ne olivat upeita! Jaipurin City Palace onkin ennestään tuttu edelliseltä Intian matkaltani, mutta kyllä elokuva herätti taas kipinän päästä matkustamaan Intiaan, etenkin Rajasthaniin!!

Itse elokuvasta on mainittava, että se pääsee oikeuksiinsa nimenomaan valkokankaalla. Sama kuin Arabian Laurence -elokuvassa, kamelit näyttävät hyttysiltä katsottaessa pienestä televisiosta. ;) Elokuvassa on mun makuun hieman liikaa sotimista, mutta ymmärrän kyllä syyn miksi ne ovat elokuvassa. Musikaalikohtauksia ei ole kovin montaa, musiikki kyllä soi usein taustalla ja näemme montaasikohtauksia, mutta jos puhutaan oikeista kunnon Bollywood-musikaalikohtauksista tanssikoreografioineen, niin niitä elokuvassa ei juurikaan ole. Mikä on harmi!! Kaiken sen tunteen ja paatoksen keskelle sopisi hyvin parit tanssin pyörähdykset! ;D Aishwarya ja Hrithik loistavat elokuvassa, muutenkin casting on aivan mieletön!

Jos vielä epäröitte, haluatteko nähdä tämän eepoksen, niin suosittelen lämmöllä!

Sunnuntaina menen katsomaan festivaalin toista Bollywood-elokuvaa Billu Barberia.

4 kommenttia:

Stello kirjoitti...

Laah, Hrithik.. *nuolee ruutua*.. =D

Reetta kirjoitti...

;D

Juulia kirjoitti...

Juu onhan tuo näyttävä elokuva. mitä tykkäsit Billu barberista? Jäi väliin..ja olisin ollut kiinnostunut näkemään, ihan jos vaikka olisi ollut hyviä tanssikohtauksia, kun Jodhaa Akbarissa tosiaan puuttui ne.

Reetta kirjoitti...

En oikein tykännyt Billu Barberista, mutta taas monet muut ovat hullaantuneet siihen. Siihen on moninaisia syitä, kuten ohjaus. Biisit ovat upeita ja musikaalikohtaukset todella näyttäviä. Olisit varmasti tykännyt! :D