maanantai 1. maaliskuuta 2010

Holi juhlasta

Olin eilen juhlimassa Holia Espoossa. Koska en tiennyt kuinka kauan tilaisuus kestää, päätin sopia aiemmin sovitun menon ennen juhlaa ja pääsin paikalle vasta puoli 4 maissa. Tilaisuushan alkoi jo klo 13. Olin kuitenkin siinä uskossa, että juhla kestäisi ainakin 6 asti, enkä olisi voinut olla enempää väärässä.

Kun saavuin vihdoin paikalle kahden ystäväni seurassa, oli kaikki ohjelma jo esitetty ja juhla lähes juhlittu. Siirryimme alkajaiseksi buffet pöytään ja otimme paikkamme päiväkodin lattialta. Ehdimme juuri syödä ja muutaman sanan vaihdettua tuttujen kanssa, kun alkoi jo imurointi ja siivous. Voihan kurjuus! :(

Minna ja Pauliina nauttimassa buffet pöydän antimista. Tarjolla oli riisiä, leipää, dalia sekä 3 muuta kasvisruokaa. Jälkiruoaksi oli laddoota ja piirakkaa. Herkullista!

Natalia tutkimassa Lahjan ja Rauhan kera Intian tuliaisia. :)

Jokapuolella oli pientä värikästä serpentiiniä, jota oltiin selvästi heitelty ympäriinsä. Holi juhlassahan yleensä heitellään värijauhetta, mutta päiväkodissa ei sellaista sotkua voi oikein aiheuttaa. Mielestäni serpentiini ajaa saman asian hienosti! :D

Allekirjoittanut poseeraa iloisena uudessa salwar kameez puvussaan. ;)

Ehdin vaihtaa muutaman sanan lopuksi vielä Shaman kanssa, joka harmitteli että olimme tulleet niin myöhään paikalle. Seuraavan kerran pitää olla paikalla alkamisajankohdasta lähtien. Voin vain kuvitella kuinka upeita tanssiesityksiä Shama oppilaineen oli vetänyt siellä! Näin myös kun Shama pakkasi Dandiya kepit laukkuunsa, joten siellä olisi ollut Dandiya Raas -tanssiakin tarjolla!

Juhlan päätteeksi näin kuinka ihmiset ottivat ruokaa mukaansa. Sitä oli jäänyt aika paljon. Otin ensin itselleni muutaman laddoon, mutta pian minulta tultiin kysymään, haluaisinko muutakin ruokaa mukaani ja pian minulla olikin 2 rasiallista herkullista intialaista ruokaa mukanani! Aivan ihanaa! :)

8 kommenttia:

Anuradha kirjoitti...

Siellä oli varmaan ihanaa, harmi, että pääsit myöhässä paikalle.

simran kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta juhlalta! Harmi, että missasit suuren osan siitä :( Ihana kameez <3

Reetta kirjoitti...

Joo harmittaa vietävästi, mutta eihän sitä olis voinut arvata, että kaikki ohjelma laitetaan juhlan alkuun. Mutta nyt tiedän, enkä toistamiseen tee samaa mokaa.

Simran: Kiitos! Yksi juhlavammista salwar kameez puvuistani. Tykkään kovasti! :)

Sanni kirjoitti...

olis kiva joskus mennä sellasiin Intialaisiin juhliin suomessa, mutta mä aina muistan ja löydän tiedot niistä myöhään :D katotaan ehdinkö joskus, niissä on varmaan tosi kivaa!

Anna kirjoitti...

Harmi, ettet ehtinyt ajoissa paikalle. Onneksi sait sentaan nauttia herkuista. Hyva, etta vareina kaytettiin serpentiinia - taalla blondeilla kestaa punainen vari iholla useamman paivan!

Reetta kirjoitti...

Anna: voin vain kuvitella! Haluaisin kyllä joskus olla Intiassa Holin aikoihin, se pitäisi kokea livenä! Ystävien seurassa toki. ;)

Paula kirjoitti...

Upee salwari! Ois varmaan ollut mielenkiintoiset juhlat.

Reetta kirjoitti...

Paula: Kiitos! :) Olis ollut varmasti upea juhla, jos sinne olis päässyt ajoissa. :p