maanantai 22. maaliskuuta 2010

Ram Gopal Varman haaste :)

Bongasin MTV3 sivuilta tällaisen uutisen:

Voita kymppitonni katsomalla tämä elokuva?

Julkaistu 25.02.2010 17:05 (päivitetty 17:08)

Intiassa Bollywood-elokuvantekijä on heittänyt kehiin tuottoisan haasteen kauhuelokuvien ystäville. Ram Gopal Varma on luvannut 10 000 dollarin palkkion kaikille niille, jotka uskaltavat katsoa hänen viimeisimmän yliluonnollisen trillerinsä yksin elokuvateatterissa. "Phoonk 2" on jatkoa hänen vuonna 2008 tekemälleen elokuvalle. Elokuva kertoo pahasta hengestä, joka vainoaa perhettä.

- Kaikki jotka sanovat, että elokuva ei pelota, tullaan laittamaan teatteriin yksinään, kertoi Varma elokuvan mainostilaisuudessa.

Varman mukaan haasteen vastaanottavalle katsojalle laitetaan sydänkäyrää tarkkaileva kone sekä kamera, jonka avulla varmistetaan, että katsoja on todellakin pitänyt silmiään auki koko elokuvan ajan.

Laitteiden tuloksia tarkkaillaan teatterin ulkopuolella ja katsojan onnistuessa tehtävässä tämä voittaa noin 10 850 dollaria. Uutistoimisto Reuters ei kerro, miten sydänkäyrää tullaan tulkitsemaan, niin että palkinto olisi mahdollista voittaa.

(MTV3 - Reuters)

Olen nähnyt muutaman Bollywood kauhuleffan ja niiden perusteella voin sanoa, että tuon kymppitonnin voittaminen olisi lasten leikkiä. :D Normaalisti en uskalla siis katsoa juuri mitään kauhua..

5 kommenttia:

Chandrani kirjoitti...

Mä en menis. En mistään hinnasta :D Pelottaisi ihan kauheasti, jäisin kiinni siinä sydänkäyrä -jutussa.

Katoin Raaz 2:sen ja se oli ihan tarpeaksi hirveä. :D

Reetta kirjoitti...

:D

Mä muistan kun olin Intiassa ja kämppikset seuras yhtä kauhu-saippista tiiviisti. Yhden kerran päätin liittyä seuraan katsomaan mistä on kyse ja päädyin nauramaan koko jakson lävitse. Hiemankos kämppikset olivat tuohtuneita mulle.. ;)

Chandrani kirjoitti...

Joo, yleensä kaikille käy noin, mutta ei minulle... olen liian herkkä :D

Yritin katsoa ton leffan trailerin, mutta lopetin kesken, en pystynyt :D Toisaalta se oli eilen illalla pimeässä ja yksin... Ehkä nyt voisi kokeilla uudestaan? ;D

Kirjuri kirjoitti...

Olenkohan nähnyt muuta Bolly-kauhua kuin Maruti Mera Dostin (lasten Hanuman-leffa) ja Saaya... kumpikin OLI pelottava :-)

Reetta kirjoitti...

:)

Me katsottiin viime viikonloppuna Hollywood kauhua nimittäin 1408 (laske yhteen niin tulee nro 13). Sain pitää tyynyä koko leffan ajan mun ja tv:n välissä, kurkin sitten sieltä takaa ja kyselin kyllästymiseen asti, että mitä siellä telkussa tapahtuu.. Aivan liian pelottava leffa mulle. :P