tiistai 4. toukokuuta 2010

Ourvision 2010 videoita

Pienensin noita videoita reippaasti ja johan latautuivat tänne suhahtaen. :)

Ensimmäisessä videossa tanssii ihastuttava Runa Dey. Tunnistan hänet Maailma kylässä festivaalilta, jossa hän on opettanut lapsille (ja muutamalle lapsenmieliselle...) Bollywoodia. Hän on käsittäkseni Kalkutasta alunperin kotoisin.

Seuraavassa videossa tanssii Juulia. En muista valitettavasti hänen sukunimeään. Tunnen hänet Shama Dikshitin tanssiryhmästä. Ihana yllätys, että hän osallistui soolotanssillaan Ourvisioniin! Todella upea suoritus! :D

Kolmannessa videossa tanssii Katri Prusila, joka on yksi Bolly Beat Dancers -ryhmän jäsenistä ja Bolly Beat Dance Schoolin perustajista. Odotan aina suurella kiinnostuksella Katrin esityksiä, koska ne jaksavat häkellyttää. :) Katri pääsikin jatkoon, mikä on upeaa!

Kuvasin näiden lisäksi muita lukuisia esityksiä kamerakännykälläni, mutta ne epäonnistuivat täysin. :(

Tässä niitä kuitenkin katsottavaksi kuriositeettina:

Tämän trion tanssi oli mielestäni oikein mainiota, mutta hieman lisäharjoitusta olisi kaivannut. Miksi? Koska muistaakseni yksi tytöistä vilkuili vähän väliä muita, missä mennään tanssissa. Ihana musiikki! :)

Tässä näkyy suomalainen neito ja intialainen kundi tanssimassa. Kundi yritti parhaansa, mutta neidin ilmeet antoivat ymmärtää, että kohta tulee puukosta. Tosi hyvä esitys oli ehdottomasti, mutta olisin kaivannut tytölle enemmän variaatiota ilmeisiin. Tästä surkeasta taltioinnista ette tule kuitenkaan näkemään yhtään ilmettä.:(

Mahtava Etnica, joka pääsi jatkoon:

Tässä tyttöduo, joka pääsi jatkoon ihastuttavalla nepalilaisella tanssillaan:

Tässä Rumpa Sahan Royal Bollywood -tanssiryhmä. En muista millä nimellä he kulkivat kilpailussa, mutta edellä mainitut nimet antavat osviittaa kenestä on kyse.

Tässä ihanan Sari Breilinin Bhagra-esitys, kappaleena Shavan Rakkaus on makiaa. Mua harmittaa aivan vietävästi etten saanut tätä esitystä otettua kamerallani. :(


Taltioin myös pari muuta, ei-intialaista esitystä.

Tämä eteerisesti tanssinut korelainen (?) tyttöryhmä pääsi myös jatkoon. :)

Tässä hysteerisen hauska hula hula esitys! Josta ette saa kyllä yhtään mitään selvää. :(

Jos Ourvisionista tulee videokooste ja saan sen käsiini, laitan sen tänne. Näin pääsisitte näkemään kunnolla esityksiä. :)

4 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

ihania nuo tanssit. Olisi ihana osata itsekkin tanssia näin suomalaisena Bollywoodia tai edes itämaista, jos sitten syksyllä liittyisi johonkin :)

Reetta kirjoitti...

Juuh, ei muuta kuin tanssimaan. Se on ihanaa!

Tuolla ainakin opetetaan Bollya:

http://turunyliopisto.fi/opiskelu/hyvinvointi/liikunta/liikuntaryhmat/tanssi.html

Tao kirjoitti...

www.caisa.fi sivulla on nyt tuosta karsintapäivästä kooste :)

Reetta kirjoitti...

Mahtavaa! :D