lauantai 11. helmikuuta 2012

Tom Cruise Intiassa

Tom Cruisen ”innostunut intialainen fanilauma” olikin joukko palkattuja avustajia?

7.12.2011

Tom Cruise vieraili hiljattain Intiassa promoamassa tulevaa Mission: Impossible - Ghost Protocol -elokuvaansa yhdessä Bollywood-tähti Anil Kapoorin kanssa. Kaikki ei mennyt kuitenkaan ihan nappiin.

Tom Cruisea tervehti Mumbain kansainvälisellä lentokentällä noin 200 ihmisen fanilauma. Firstpost Bollywoodin mukaan kyse ei kuitenkaan ollut oikeista faneista, vaan paikalle palkkion takia saapuneista ihmisistä, jotka eivät edes tienneet ”idolinsa” olevan Tom Cruise.

”En tiedä kuka hän on tai mitä hän tekee. Meidät käskettiin tänne tänään kello yhdeksi odottamaan ulkomaalaista VIP-vierasta. Meidän piti huutaa ja kiljua kun hän saapui”, nimettömäksi jäänyt ”fani” kertoi lehdelle. Sama henkilö kertoi tekevänsä tällaisia keikkoja vakituisesti, eli tilanne ei ole suinkaan poikkeuksellinen.

Tom Cruisen matka jatkui Mumbaista kohti Agran Taj Mahalia. Näyttelijä myös tapasi vierailunsa aikana Bollywood-tähdet Preity Zintan, Sonam Kapoorin and Arjun Rampalin.

Mission: Impossible - Ghost Protocol saa ensi-iltansa Suomessa helmikuussa 2012.

Lähde: NME
 Artikkelin bongasin Dome:n verkkosivuilta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei liity aiheseen, mutta tiedätkö että onko Artisokka Film Festivaaleille tulossa bollywood elokuvia?

Reetta kirjoitti...

8.3.2012 julkaistaan Artisokka festarin ohjelmisto. En ole kuullut mitään huhuja aiheeseen liittyen. Toivotaan parasta! :)