lauantai 29. elokuuta 2009

Bolly Bombastic Clubin kesän päätösbileet

Olin viime perjantaina Bollybombastic Clubin kesän 2009 päätös bileissä. Sisälle tullessani, olin ensin hieman ihmeissäni ja aloin jo epäillä että bileet oli siirretty jonnekin muualle. Väki nimittäin oli suurimmaksi osaksi 30+ ehkä jopa 40+ ja yksikään ei ollut pukeutunut intialaisittain. Pian kuitenkin kiinnitin huomioni musiikkiin ja totesin ettei kovinkaan monessa paikassa soiteta Bollywood -leffojen soundtrackeja. ;D Ja pian bongasin Sarin ja Katrin upeissa esiintymisvaatteissaan!


Ensimmäinen esitys!


Olin pukeutunut jälleen kerran teeman mukaisesti, tällä kertaa sariin. Sen laittamisessa menikin taas lähes tunti, kun yritimme ymmärtää pukeutumisohjeita videon välityksellä. Pukeudun ehkä kerran vuodessa sariin ja kaikki sarini ovat todellakin 5-7 metrisiä kankaita. Mulla ei siis ole yhtäkään ns. ready-made saria. Pitäisi vaan harjoitella ahkerasti sariin pukeutumista, niin ehkäpä se joskus vielä luonnistuisi helposti! ;D

Innostuin juttelemaan ihmisten kanssa ja jälleen kerran löysin sielun kumppaneita Bollywoodin ja Shahrukh Khanin suhteen! ;D On ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja huomata kuinka samanlainen maku meillä on!


Sari opettaa Bolly-tanssia!


Ilta oli täynnä mitä ihanampia tanssiesityksiä!

Tässä Katri tanssii Yeh Ishq Hain tahdissa Bellywoodia (itämaisen ja intialaisen fuusiota)

Yeh Ishq Hai


Yeh Ishq Hai


Semiklassista Bollywood-tanssia tarjosi Bolly-sikermä!

Bolly-sikermä (Aaja Nachle)


Bolly-sikermä (Dhoom Tana & Kajra Re)


Saimme kuulla myös suomalaisen Shava -bändin tuotantoa, kun Sari astui lavalle esittämään soolonsa! :D


Sari Bhangran tahdissa!


Ihanan lennokasta!


Katri tanssi meille gasellin hypähdyksin ihastuttavan Chunari Chunarin!

Chunari Chunari


Bileet oli ensiluokkaisen loistavasti järjestetty! Jälleen kerran meille tarjottiin huikea määrä esityksia, tanssinopetusta, jorausta ja mahtavaa musiikkia! Tämänkertainen DJ näytti tuntevan hienosti Bolly-musaa ja saimme aimo annoksen ns. listahittejä kuunneltavaksemme! Ihmiset näyttivät todella nauttivan bileistä! Iltaa kohden tanssilattia täyttyi täyttymistään ja tunnelma oli katossa.

Jatkoa Bollybombastic Clubille on kuulemma tulossa! Ilmoittelen tietenkin heti kun saan tietää enemmän! Kysyntää löytyy varmasti tällaiselle clubille jatkossakin, niin mielettömän tunnelmarikasta kun se on!


DJ

Ja vielä loppukaneettina mainitsen Bolly Beat Dance Schoolin järjestämästä matkasta Intiaan. Tammikuussa 2010 ollaan järjestämässä matkaa Mumbaihin, johon kuuluu tanssinopetusta, kiertomatkaa Film Cityyn ja leffojen katsomista yms hauskaa! He mainostivat tätä matkaa tuolla clubilla ja laitoin totta kai mailini heille, jotta saan kuulla enemmän tästä ihastuttavasta matkasta! Kyselen enemmän ja pidän teidät ajantasalla! Ja jos tällainen matka kuulostaa kiinnostavalta, niin ottakaa ihmeessä heti yhteyttä Bolly Beat Dance Schooliin! A Dream Come True -matka tiedossa!

www.bollybeat.net


Sari ja Katri Jai Ho:n tunnelmissa!


Jai Ho!

11 kommenttia:

Rajeev Damani kirjoitti...

Hi,

I am a Indian and a Bollywood fan who has shifted to Helsinki. I was so attracted towards this bollywood blog that I translated it to English using Google translate and read it. Great work to keep Bollywood alive in Finland. I will love to attend Bollywood parties u have. Dance were all amazing. Please let me know of upcoming events. My e-mail id is rajeev.damani@gmail.com Plz mail me in English.

Thanks in advance,
Rajeev Damani

Tao kirjoitti...

Reetta jippii, olit saanut meistä tosi kliffoja videoklippejä =D Seuraavan kerran kun aiot pukeutua sariin klubillemme, niin tulepa 10min ennen tapahtuman alkua takahuoneeseen asusteinesi.. Saat täyden opastuksen ja avunannon, mulla on laaja kokemus sareen käytöstä ;D

-Katri

Reetta kirjoitti...

Kiitos! :) Vähän pimeitä valitettavasti, mutta tunnelma ainakin välittyy mukavasti niiden välityksellä! :)

Oi ihanaa! Tulen mielelläni! :D

Reetta kirjoitti...

Hello Rajeev! Nice to hear that you have enjoyed my blog! :D
I will keep inform all Bollywood parties which I know. :)

Anuradha kirjoitti...

WAU! Tuolla oli varmasti aivan mahtavaa!!!

Reetta kirjoitti...

Oli joo! :D Voi vitsi kun Turkukin saisi oman osansa Bollywoodista!

Rajeev Damani kirjoitti...

Thanks a lot Retta. I am looking forward to attend something soon :)

Regards,
Rajeev Damani
rajeev.damani@gmail.com

Juulia kirjoitti...

hei, näyttipä kivalta, piti tulla paikalle, mutta en päässytkään. ihania asuja jällen kerran.

Reetta kirjoitti...

Ihania asuja ja ihania esityksiä! Toivottavasti Clubi jatkuu talvella, ehkä silloin törmäämme viimeistään? :)

Bollywood kirjoitti...

En tiiä tiedättekö jo, mutta Helsinkiin, Malmille (malmin kauppatie 26) ollaa avaamassa yökerho/ravintolaa ensiviikolla jossa yleisteemana on intia ja juuri Bollywood! Intialaista ruokaa ja bollywood-musiikkia mikä sen parempaa! Ehdoton ykkönen menomestaksi Bollywood faneille!

t. Bollywood fani

Reetta kirjoitti...

En tiennytkään! Kiitos tästä informaatiosta!! :D