maanantai 31. elokuuta 2009

R&A festivaalilehti ilmestynyt!

Kävin vasta tänään poimimassa itselleni Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilehden. Sehän ilmestyi jo Taiteiden yönä. Ensimmäiseksi kannattaa vilkaista lehden keskiaukeama, koska sieltä voi bongata festivaalilla esitettävät elokuvat! :)

Vuoden 2009 Bollywood -leffat festivaalilla ovat: Jodhaa-Akbar ja Billu Barber!!!!!Jodhaa-Akbar on hieno historiallinen (puku) spektaakkelielokuva. Se on voittanut lukuisia palkintoja, kuten parhaan ohjaajan ja parhaan miespääosan Filmfare-pystit.
Elokuva on ohjattu ja näytelty taidokkaasti, se ei kikkaile eikä aliarvioi katsojiaan. Elokuvan tarina on tärkeä ja ajankohtainen, vaikka juoni sijoittuukin 1500-luvulle. Elokuvalla pyritään muistuttamaan ettei rakkaus ole sidoksissa uskontoon. Intiassahan yhä tänäkin päivänä on epäsoveliasta mennä naimisiin eri uskontoon kuuluvan henkilön kanssa.Aishwarya Rai Bachchan ja Hrithik Roshan ovat näyttävä elokuvapariskunta, joiden yhteystyötä tulen odottamaan jatkossakin. He vakuuttivat jo Dhoom 2 elokuvan rikollisparina, vaikka elokuva itsessään on höttöä. Jodhaa-Akbarin saappaissa, heidän kemia pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Suosittelen elokuvaa lämmöllä!BBC:n elokuva-arvostelu löytyy täältä.
BBC uutisoi Jodhaa-Akbarin voitoista täällä.
Jodhaa-Akbarin viralliset nettisivut löytyy täältä.
Billu Barber on Shahrukh Khanin uusin Bollywood-pläjäys upeine extravaganza -musikaalikohtauksineen! Elokuvan pääosassa on Irrfan Khanin (Slummien miljonääri, A Mighty Heart..) näyttelemä parturi Billu (juu yleinen lempinimi on, heh), joka joutuu puun ja kuoren väliin, kun samaan kylään saapuu kuvausryhmä Mumbaista mukanaan superhypertähti Sahir Khan. Kylän väki on nimittäin saanut päähänsä, että Billu on Sahir Khanin paras ystävä...
Vaikka fanitan täydestä sydämestäni Shahrukh Khania, on kuitenkin myönnettävä, että tämän elokuvan kiistaton tähti on Irrfan Khan! Mikä läsnäolo!Elokuva on taattua viihdettä naurua ja siirappia kaipaaville katsojille. Vakavuutta elokuvassa on vain nimeksi, ja sekin on suomalaisittain hysteerisen hauska. ;D Kaikille Shahrukh Khan faneille tämä on must see leffa!

Nemo ja lasermiekka?


Billu Barberin viralliset nettisivut puolestaan täältä.

11 kommenttia:

Chandrani kirjoitti...

Voi voi voi!!!

Olen jo nähnyt Jodhaa Akbarin, joten olin ensin aika pettynyt... Mutta toisaalta elokuva on niin mahtavan upea ja kaunis, että se tulee näyttämään ihanalta suurella valkokankaalla. Pakko mennä kattomaan :)

Ja Billu Barber... No, en osaa vielä sanoa mitään, mutta toivon parasta :) Olen kuitenkin sen verran SRK fani että luulisin tykkääväni siitäkin!

Nyt en malta odottaa itse festivaalia! Minä päivinä nuo leffat näytetään, osaatko sanoa?

Reetta kirjoitti...

Elokuvahan on parhaimmillaan valkokankaalla katsottuna! ;D Etenkin Jodhaa Akbar tulee loistamaan kankaalta katsottuna! Massiiviset joukkokohtaukset, puvustus ja lavastus, ah! 8)

Billu Barber on hömppää. Ei missään nimessä parasta, mitä Shahrukh on tehnyt. Itse en lämmennyt elokuvalle, mutta aion kuitenkin mennä katsomaan sen kankaalta. KUN KERRAN SIIHEN ON MAHDOLLISUUS!!! ;DDDD

En tiedä esitysajoista mitään. Ne tiedot tulevat vasta 4.9. Oletan että Bio Rexin Bollywood-sunnuntai toimii edelleen..

Kirjuri kirjoitti...

Kerroin tytöille ja voi Luoja jos menevät kieltämään iän perusteella heiltä tämän prinsessaleffan jota ovat kanssani katselleet ties miten monesti! Billu Barberia en itse ole nähnyt vielä, mahtavaa!

Anuradha kirjoitti...

Pahus! Mä en oo nähny kumpaakaan elokuvaa vielä...

Ihanan näköisiä ovat kyllä Aishwarya ja Hrithik! <3

Reetta kirjoitti...

Niinpä! Toivotaan että pääsette tyttöjen kanssa katsomaan nää leffat! Billu Barber sopii oikein mainiosti myös tytöille. :)

Anuradha, etsi ihmeessä käsiisi Jodhaa Akbar! :D
Ash ja Hrithik ovat niin ihania!! :D

Chandrani kirjoitti...

Okei, eilen illalla olin vähän harmissani, mutta nyt maailma näyttää jo kirkaammalta. Yksi minulle uusi bollywood on parempi kuin ei yhtään, hehee :)

Menen kyllä katsomaan molempia! Nyt vain odottelen päivämääriä että pääsen piirtelemään sydämiä kalenteriini. Toivottavasti te muut pääsette tulemaan myöskin. Ei ne mun mielestä voi kieltää Jodhaa Akbaria, se on kuitenkin aika kesy.

Rajeev Damani kirjoitti...

Jodha Akbar is a amazing love story.. Best ever made in Bollywood.. There is nothing very normal in this movie.. everything is extraordinary.. one of the most costliest movie of bollywood.. costume of Aishwarya were just incredible.. Hrtithik did a Fabulous job.. Entire shooting done in Rajasthan.. It showcases one of the most precious monuments of India like Amer Fort near Jaipur in India.. Movie was a bestseller..

Unlike common love stories, where ppl from different religion first fall in love and then go to any extremes for their Love ones, Jodha Akbar is the real story of Mughal King and Indian Princess, who got married because of Political reasons and then they fall for each other..

I am a die hard fan of this movie, though my fav is SRK.

Billu Barber I saw first day first show.. its a hilarious flick showing craze of SRK among his fans.. It showcases rural india.. and of course story is abt two fren, 1 villager (billu barber) and 1 star (SRK)..

Thanks Guys for keeping bollywood alive here :)

Reetta kirjoitti...

Natalia ottikin selvää tuosta k-merkinnästä ja kuulemma esim. Bolly leffat ovat perhe-elokuvia k-7 tyyppisesti. :)

Chandrani: Nimenomaan! ;D

Thank you Rajeev for your nice note! I'm always happy to hear facts about Bollywood movies and India! :D

Rajeev Damani kirjoitti...

U r most welcome Retta..

BTW has any1 watched Kaminey.. the latest Bollywood Flick featuring Shahid Kapoor and Priyanka Chopra? I happened to watch it yesterday.. its just amazing :)

Reetta kirjoitti...

I've heard of it. My friend saw it and loved it. :) I've been thinking to watch it! :D

rajeev damani kirjoitti...

Okies.. if u don't find it u can share it from my hard disk :) I have couple of more bolly latest movies which I got from my frns in India..