torstai 14. kesäkuuta 2012

Elokuvakirjaston päivittämistä

Päivittelin taas pitkästä aikaa elokuvakirjastoani. Muutama elokuva on tullut hankittua ja osan elokuvista olen lahjoittanut parempiin koteihin.

Häpeäkseni on myönnettävä että liian suuri prosentti hankituista elokuvista on piraatteja. Olen lopen kyllästynyt elokuvien huonoon laatuun, tekstityksestä puhumattakaan. Olenkin tehnyt itselleni hieman listaa elokuvista, jotka joutavat roskiin. Osan näistä aion hankkia jossain vaiheessa aitoina tallenteina. Kallis harrastushan tämä on, mutta pitäähän ihmisellä harrastuksia olla. ;)

Ostoslistalla ovat mm. Sholay, Pinjar, Koi..Mil Gaya ja Company, näin muutamia mainitakseni.
Olen myös harkinnut vakasti Hum Saath Saath Hain -elokuvan hankintaa. Kaipuu perinteisiin perhekeskeisiin Bollywood-elokuviin alkaa olla kova. ;)

6 kommenttia:

Karina kirjoitti...

Mitkä elokuvat ovat matkalla roskiin? Ehtisinkö vetää välistä muutaman?

Reetta kirjoitti...

Hei, Guddu ja Mohabbatein, jotka ovat aitoja dvd:tä.

Dil to Pagal Hai - Swades (samalla levyllä, piraatti)

Pinjar - Dil Pardesi Ho Gaiyaa (samalla levyllä, piraatti)

Bunty Aur Babli (sekoittaa joskus dvd-soittimen totaalisesti, piraatti)

Don - Sholay (tekstitykset tökkii pahasti, piraatti)

Black - Hum Tum (samalla levyllä, piraatti, en muista tarkalleen mitä vikaa tässä levyssä oli. Mahdollisesti kuvanlaatu.)

Koi Mil Gaya - Lakshya (samalla levyllä, piraatti, huonohko kuvalaatu)

Tuossa nyt ainakin muutama elokuva, jotka olen suunnitellut heittää pois. Noissa kahden elokuvan dvd:ssä, yleensä toinen elokuva on hyvälaatuinen ja toinen hieman muhjuinen.

Karina kirjoitti...

Voisinko kenties ottaa Pinjar-Pardesin ja Mohabbatteinin? Minulta löytyvät ylimääräisinä elokuvat Hum Hai Rahi Pyar Ke ja Dil Hai Tumhara. Molemmat ovat tietääkseni aitoja, voin antaa ne halukkaille.

Reetta kirjoitti...

Hei, laitatko mulle sähköpostia: devika.rani@hotmail.com

:)

Kari kirjoitti...

Olen itsekin pahasti hurahtanut intialaisiin elokuviin, mutta olen pitänyt aika tiukkaa linjaa piraattien suhteen. Se tarkoittaa, että leffat on ostettu joko Intian visiiteillä tai Amazonista. Sain hiljattain vinkin hyvästä intialaisesta nettikaupasta (induna.com), joka näyttää erittäin asialliselta. Hinnat ovat intialaiset eli meikäläisittäin mitättömät, ja dvd:t lupausten mukaan virallisia ja muoveissa. Kuriirina toimii DHL. Postitus ja maahantuonti maksavat tosin jonkin verran, enkä ole vielä kokeillut firmaa käytännössä. Mutta näytti lupaavalta.

Reetta kirjoitti...

Kiitos vinkistä!

Itse yritän myös pyytää kaikilta Intiaan meneviltä tutuilta että toisivat elokuvia mukanansa. Piraattien ostaminen on kyllä kuin ampuisi omaan jalkaansa.