lauantai 23. heinäkuuta 2011

Blogin ulkonäkö muuttuu

Kuten varmaan huomaatte, blogin ulkonäkö on muuttunut. Työ on kesken ja vielä on säätämistä värien ja taustakuvan kanssa, mutta loppusuoralla kuitenkin ollaan. Mietin pitkään millaisen taustan haluaisin uudistettuun blogiini ja päädyin lopulta Holi -juhlan väreihin. Bollywood -nimisen blogin kuuluisi olla riemunkirjava. ;)

Tekstien seassa olevat linkit vaihtavat edelleen väriä ja alleviivautuvat, kun kohdistaa osoittimen niihin. Lisänä olen liittänyt Mitä tykkäät -napit sekä jakonapit. Tilastoja seuratessani, blogissani käy kyllä ihmisiä, mutta kommentteja tulee harvakseltaan. Sen vuoksi lisäsin Mitä tykkäät-nappeihin yhdeksi vaihtoehdoksi Luin mutten kommentoinut. :)

Tunnisteita olen muokkaillut hiljakseen auttamaan lukijoita löytämään etsimänsä. Nyt esimerkiksi Bollywood-tanssikursseilla on oma tunnisteensa. Kaikki aiheeseen liittyvä löytyy sieltä. Tapahtumat-tunnisteen alta löytyy mainoksia eri tapahtumista ja Vinkeissä vinkkaan lukijoilleni erilaisista asioista. Uutisia voi lukea Ilmiöistä ja ylipäätänsä tanssiin liittyvää juttua ja videoita voi seurata Tanssi-tunnisteesta. Elokuvasuosituksiin tulee suosituksia ja tarinointia katsotuista elokuvista jne.

Sivuihin olisi tarkoitus kirjoittaa tietoa allekirjoittaneesta ja blogini funktiosta. Suunnittelin lisätä sinne myös pienen Bollywood -tietopaketin. :)

Onko teillä jotain toiveita blogin suhteen? Mistä haluaisitte lukea? Ovatko tunnisteet tarpeeksi selvät?

Jos vielä kirjoittajan saisi käymään läpi Suomen kielioppia, niin blogistahan voisi tulla erinomainen. ;)

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hauska ja värikäs uusi lookki blogillesi!

Laura Q kirjoitti...

Tulin pitkästä aikaa katsomaan blogiasi. Täällähän näyttää hienolta! :) Kivat värit. Linkit toimii hyvin. En osaa pyytää mitään uutta, olen aina saanut kaiken haluamani blogistasi :)

Anton von Monroe kirjoitti...

Kauniit ovat värit. Hyvin miellyttävää. Enemmän elokuvaesseitä ja tekijäesittelyitä. Ja suomen kielioppi, siinä on pieni s-kirjain, ellet tarkoita teoksen nimeä...niin kuin tietysti teitkin! :)

Reetta kirjoitti...

Anna: kiitos, tykkään itsekin uudesta lookista. :)

Laura Q: Kiva kuulla! :)

Anton: Hih. ;) Tarkoitus on kirjoittaa tekijäesittelyitä. Elokuvaesseet kuulostavat hyvältä vinkiltä. :)