lauantai 16. heinäkuuta 2011

Tunnelmia Bollywood illasta

Ravintola Peräbaarissa Malminkartanossa järjestettiin Bollywood teemainen ilta helmikuussa 2011.  Pakkohan sinne oli mentävä, kun kerran hyvää ohjelmaa järjestetään! Paikalla oli mm. Bolly Beat Dancers esiintymässä.
Kaikenkaikkiaan kiva iltama. Ruoka oli (kasvisruokaa lukuunottamatta) erinomaista ja sitä oli tarjolla koko illan ajan. Meitä hemmoteltiin myös lukemattomilla tanssiesityksillä. Aluksi lavalle saapui kolmen pojan bhangra ryhmä, joiden esitystä oli suorastaan hengästyttävä katsoa. Rautainen kunto! Heidän jälkeen Bolly Beat Dancers esiintyi lukemattomia kertoja ja illemmalla Rani Surya eli Katri Prusila liittyi heidän joukkoonsa. :) Lisäksi saimme vielä tanssinopetusta. :) Ja kaiken tämän saimme kokea ilmaiseksi, jollei ostanut buffet lippua, mikä maksoi vain 5e!! :)

Oikeastaan ainoa miinus illassa oli muutama turhan innokas romeo, jotka oli käydä käsiksi tanssilattialla tanssiviin neitokaisiin. Poket olisivat saaneet tehdä paremmin työtänsä, koska heidän tehtävänähän on pitää kuria ja järjestystä yllä. Paikalla oli paljon baarin vakituisia asiakkaita ja aivan liian vähän Bollywoodista kiinnostuneita ihmisiä. Tunsin loistavani kuin joulukuusi kaikkien muiden, normisti pukeutuneiden ihmisten seassa. :P Tanssilattia ammotti myös tyhjyyttään pitkälle iltaan, kunnes itse uskaltauduin tanssimaan. Meitä oli lopulta siellä 5-7 henkeä (ja kaikki muut tuijottivat). :P
Tässä muutama maistiainen illan tarjonnasta. :)

Bollywood-iltamia järjestetään nykyisellään hyvin harvoin, mikä on valitettavaa. Näin ollen pyrin parhaani mukaan osallistumaan kaikkiin Bollywood-iltamiin, joita pääkaupunkiseudulla järjestetään. :)

Ei kommentteja: