tiistai 19. heinäkuuta 2011

Tunnelmia Bollywood Freak TranzMission Partysta!

Jenny Woossa järjestettiin keväällä Bollywood teema-ilta, Bollywood Freak TranzMission Party, jonne menin ystävien kera. Saavuimme sinne hieman myöhemmin, joten osa tanssiesityksistä oli jo esitetty. Paikalla olivat tanssimassa Bolly Beat Dancers ja Katri "Rani Surya" Prusila.

Moni paikalla olijoista ei ollut pukeutunut teeman mukaisesti. Oletan, että olivat kävelleet ravintolaan sisälle tietämättä teema-illasta. :) Mutta ne, jotka olivat tulleet paikalle varta vasten bilettämään, olivat panostaneet upeasti asuihinsa! :)

Katri "Rani Surya" Prusila

Bolly Beatin tanssijoita

Dj SpaceWitch Pop (oik)


Sweet surrender :)

Porukka intoutui kunnolla tanssimaan!


Let's Bhangra!


Vuokko Sajaniemi ja Rajatiedon Maisteri

Allekirjoittanut keimailemassa :)


Kuten kuvista voi päätellä, tunnelma oli katossa koko illan. Tanssilattia oli täynnä porukkaa tanssimassa Bollywoodin/Tollywoodin ja Kollywoodin tahdissa. Mukana laulettiin ja iloittiin. Toivottavasti ei jää ainoaan kertaan! Tällaisille Bollywood teema-bileille on taatusti kysyntää. Kuitenkin seuraavat bileet voisi yrittää järjestää perjantaina tai lauantaina. Osallistujämääräkin voisi olla tällöin suurempi. Valitettavasti moni Bollywood-tanssipiireissä oleva tuttu, joutui jättämään bileet väliin töiden takia.

Vinkkinä, käsittääkseni Jenny Woossa järjestetään joka torstai erilaisia teemabileitä. Viime viikolla oli "Rich Bitch" ja tällä viikolla "Blood Feast". ;D Tapahtumista saa tiedon mm. Facebookin välityksellä. :)

Ei kommentteja: