perjantai 15. heinäkuuta 2011

Salwar Kameez, Anarkali ja Sherwani pukuja Intian Basaarissa!
Näin upeita Salwar Kameez ja Anarkali pukuja löytyi Helsingin Intian Basaarista kun siellä viimeksi kävin. Kieltämättä hieman tyyriitä, mutta upeita. Myös miehille löytyi Sherwani pukuja!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli joo ihan nättejä pukuja MUTTA kaikki puvut maksoivat yli 100€, joka on ainakin kaksinkertainen hinta millä samanlaisen puvun tilaamalla saa ja puvut laadultaa ei ollu ton hinnan arvosia...joten itse mielummin tilaan suoraan joko englannista tai sitten kauempaa kuten Pakistanista tai Intiasta :)

Reetta kirjoitti...

Hei anonyymi!

Olet oikeassa, että hintavia ovat. Käsittäkseni basaarissa on alennusmyynnit käynnissä -30% tms, mutta alennuksen jälkeenkin hintaa jää aika paljon. Hienoa kuitenkin että Intian basaarissa vihdoin myydään myös intialaisia vaatteita. :)

Oletko tilannut tuttujen kautta vai nettikaupoista? Otan mielelläni vinkkejä vastaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sekä tuttujen kautta että sitten ihan netistä:)
Viimeksi tilasin ihan Ebayn kautta http://myworld.ebay.com/fusionstyles myyjältä, puku tuli perille alle viikossa, ja hintaa jäi postikulujen kera alle 40,00€. Ja puku oli hyvin ommeltu ja nätti. http://www.utsavfashion.com/ sivulta tutut tilanneet, välillä ollut ongelmia toimituksissa, mutta ihan tyytyväisiä ovat olleet.
Tuttujen kautta (jotka asuvat Intiassa, Pakistanissa, Englannissa) saa kyllä parhaiten; ei tule yllätyksiä ja tietää että hinta ja laatu on kohdallaan.
Lontoosta kanssa on tullu ostettuu pukuja aina kun siellä käydään. Siellähän kauppoja Southall alueella on vaikka kuinka paljon,ja hinta on samaa luokkaa kuin itse Intiasta tai Pakistanista ostettaessa.

Jos miettii enemmän kuin yhden puvun ostamista niin melkeinpä tulee halvemmaksi itse lentää Iso-Britanniaan ja ostaa puvut sieltä kuin ostaa pari pukua Intian basaarista :D

Reetta kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! :)

Lontoon vinkki tulikin yllätyksenä. Uusi lisäsyy matkustaa sinne! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen kyllä että menet käymään Lontoossa Southall alueella, jos et ole ennen käynyt! :) Sinne kun menee niin tulee ihan Intia&Pakistan mieleen. Bollywood elokuvia elokuvateattereissa ja kaupoissa, vaatekaupat täynnä intialaisia vaatteita, intialaisia ravintoloita, maustekauppoja, korukauppoja yms. http://www.visitsouthall.co.uk/
Itse tykkään tosi paljon käydä Lontoossa ja varsinkin Southall alueella :)

Reetta kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta paikalta! <3 Pakko käydä. :) :)