maanantai 26. toukokuuta 2008

Bollywood-risteilylle

Enää muutama viikko odotusta ja sitten koittaa risteilyelämys Bollywoodin merkeissä. Saimme lahjaliput ko. risteilylle ja itse ainakin odotan toiveikkaana elämyksellisiä hetkiä. Luvassa pitäisi olla pari eri tanssiesitystä, intialaista ruokaa ja fakiireja. Toivon, että laiva on koristeltu intialaisittain. Olen pohdiskellut omaa pukeutumista ko. risteilylle ja päädyin sariin. Harvassa on ne kerrat kun voin pukeutua sariin. Yleensä ilmastollisista syistä. Tukholmassa taidan kuitenkin kulkea ihan peruslinjalla. Nähtävyyksien bongailu kun menisi hieman turhan konstikkaaksi sarin kanssa. :)

5 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Olin mieheni kanssa sillä risteilyllä. Seinillä laivassa näkyi bollywoodtähtien kuvia ja sisustuksessa oli pieniä intialaisia yksityiskohtia. Tanssiesitykset oli ihania ja paljon tuttua leffamusaa. Mukavaa matkaa teille.

Kommentois tässä samassa tohon vaatepostaukseesi kun en jaksa toiseen kertaan tota valvontakirjaimistoa ja kirjautumista.. Toi on jännä m,iten eri paikoissa Intiassa vaatteilla on eri nimet vaikka niin samankaltaiset. Keralassa toi salwarasuste nimenomaan niillä pussihousuilla kulkee nimellä DHURIDAR (ei siis chididar tai churirar) =)

Maurelita kirjoitti...

Jännää ; näin jossain netissä mainoksia siitä ! Odotetaan reportaasia sitten...

=)

Reetta kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Täytyy kertoa millaista oli!

En ole mikään haka hindinkielessä, joten virheitä voi tulla.. :) Mutta erikoista, että etelässä housujen nimet ovat vaihtaneet paikkaa! Täytyykin tutkia asiaa! :D

Reetta kirjoitti...

Tarkistin wikipediasta sanankirjoitusasun ja näin se kuuluisi kirjoittaa: Churidar.

Minna kirjoitti...

Juu, mulla oli tullu vahingossa näppisvirhe jun tän näkökyvyn kanssa on vähän probleemia... Mutta churidar;ia kyllä tarjoitin. On vaan niin 100-selvästi jäänyt mieleen kun mieheni kotiseuduilla liikkuessa tohon sanaan törmää jokatoisen liikkeen ikkunassa ;o)