sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Maailma kylässä festarilla

Tänäkin vuonna piti päästä kauan odotettuun Maailma kylässä tapahtumaan. Viime vuonna se jäi väliin töiden takia. Valitettavasti tämän vuoden tarjonta oli pettymys. Nettisivuja tutkiessani en löytänyt juuri mitään itseäni kiinnostavaa ohjelmaa tai esiintyjää. Ainoana poikkeuksena oli Bollywood tanssipaja, jonne lähdinkin sitten riemua tulvien. Niin, olisin voinut tarkistaa tapahtumapaikan.. Tilaisuus kun oli tenavien teltassa ja osoitettu nimenomaan lapsille.

Paikalle saapuessani (noin 10 min myöhässä) itse esitys oli ohitse ja tarjolla oli vain tanssin opetusta lapsille (ja lapsenmielisille). Olin lukevani nettisivuilta, että aluksi olisi ollut tanssiesitys, mutta nyt kun luin tarkemmin kyse olikin vain ja ainoastaan tanssipajasta. Voi kuinka harmillista. Miksi klassisen tanssin taitajana hän ei voinut esiintyä meille? Mielummin esitys kuin epämääräistä tanssinopetusta, jota ei kyennyt kunnolla seuraamaan takarivistä!

Lapsenmieleisenä päätin liittyä joukkoon ja tanssahdella hieman. Olihan minulle hieman kokemusta Bollywood-tanssista Etnofitnesin tunneilta. Koska opetus oli lapsille, ei tanssissakaan ollut juurikaan klassisen tanssin liikkeitä saati inspiroivia Bollywood-tanssiliikkeitä. Kaikki oli hyvin helpotettua pyörähtelyä, jotka muksut pysyisivät perässä..

Kaikenkaikkiaan viivyin festarilla hieman yli tunnin. Toivotaan, että ensi vuonna ohjelma olisi kiinnostavampaa. Ja toivottavasti esillä olisi enemmän intialaista kulttuuria..

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Jaahas, löysin vahingossa tämän sun blogis ja kiva niin.
Itsenikin pitä lähteä tuonne Maailma kylässä festareille, mutta jäi väliin kun mies joutui töihin... Ilmeisesti en menettänyt paljoakaan. Katsotaan taas sitten ensi vuonna =)

Hitsi, onko totta ettei tänne voiu kommentoida avaamatta omaa gmailia??? Vähän outoa, mutta avasin nyt sitten kun kerta vaaditaan ;)

Reetta kirjoitti...

Vielä kovin vaiheessa tämä blogi, mutta kyllä se tästä.. ;)

Muutin tuota kommentointi asetusta. Täytyy toivoa, ettei spämmääjät eksy tänne tai pitää muuttaa kommentointi taas suojatuksi.. :)

Saisi olla lisää etnisiä festareita, jos multa kysytään, mutta onneksi on edes Maailma kylässä.. :)

Minna kirjoitti...

No minäpä heti koitan miten kommentointi toimii ilman googletiliä ;o)