maanantai 23. kesäkuuta 2008

Aishwaryan länsimaisia elokuvia nyt myynnissä

Jopas jotakin. Viime viikolla Anttilassa käydessäni mukaani tarttui Aishwarya Rai Bachchanin Rakkauden kaikki mausteet -elokuva. Tämän lisäksi bongasin ensi-ilta hyllystä The Last Legion -elokuvan. Molemmathan ovat länsimaisia elokuvia. Ensimmäisessä Aishwaryan vastaparia näyttelee Dylan McDermott ja jälkimmäisessä Aishwarya seikkailee Ben Kingsleyn ja Colin Firthin kanssa. On kovin ihastuttavaa saada suomeksi tekstitettyjä Aishwaryan elokuvia kokoelmiini, vaikka elokuvat eivät olekaan Bollywood-musikaaleja.

Aishwaryan muista elokuvista mainittakoon vielä Hilpeys ja ennakkoluulo, joka on Bollywood-musikaaleja kunnioittava (ehkäpä myös parodisoiva) Jane Austen hupailu.

Odotan myös suurella mielenkiinnolla hänen tulevaa Pink Panther 2 elokuvaansa! Toivon totisesti, että hän saisi hyviä ja mielenkiintoisia rooleja länsimaalaisista elokuvista. En missään nimessä halua hänen hylkäävän Bollywood-elokuvia. On vain mukavaa saada hänen elokuviaan suomeksi tekstitettyinä. Ja luonnollisesti toivon, hänen lisäävän myös Bollywood-tietoutta länsimaalaisten keskuuteen. Ja näin ollen toivon, että Bollywood-elokuvia alettaisiin kääntämään yhä useammille kielille (kuten suomeksi!). Joissakin uusimmissa elokuvissa tekstitys löytyy jo ruotsiksi!

Kaivoin netistä muutaman linkin ko. elokuvista:

http://www.film2home.fi/

http://www.telvis.fi/

Dvd-kansi Rakkauden kaikki mausteetUpea Aishwarya The Last Legion elokuvasta

3 kommenttia:

Natalia kirjoitti...

Oih, nämäkin pitäisi nähdä! Milloinkohan sitä malttaisi taas keskittyä romanttiseen fiktioon ? ;-) Mikä leffa katsotaan kun tulet tänne?

Reetta kirjoitti...

Chalte Chalte? ;)

Anuradha kirjoitti...

Toi Last Legion muakin kiinnostaa ja se pantteri! ;o)