sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Bollywood-risteilyllä

Viime viikonloppuna olimme sitten vihdoinkin Bollywood-risteilyllä. Päällisinpuolin reissusta jäi oikein hyvä maku. Laivaan tultaessa ovella seisoi 2 upeisiin sareihin pukeutunutta naista tarjoamassa bindejä laivaan astujille. Laiva (Silja Symphony) oli myös koristeltu intialaisittain. Promenadi-kerroksen katossa roikkui kuvaa Ganeshasta ja muutaman metrin korkeudella oli naispatsas tanssijan asennossa. Hisseissä ja käytävillä soi Bollywood-musiikkia (hyvin rauhallisen tempoisia) ja Mundo-nimisessä ravintolassa oli elokuvajulisteita ja intialaisia tyynyjä.
Risteily kesti 2 vuorokautta. Sinä aikana oli 2 isoa showta ja 2 lyhyttä esimakua antavaa showta. Olin hyvin otettu esityksistä! 12 tanssijaa tanssivat ja näyttelivät useiden biisien säestyksellä. Oli hittibiisejä niin 1990-luvulta kuin 2000-luvulta. Esityksissä oli pieni tarinakin. Pari rakastuu, he eroavat, he päätyvät uudelleen yhteen ja nousevat menestyselokuvan tähdiksi. Rahul ja Maya olivat pääpari ja ilkimyksenä seikkaili Don... en muista nimeä. Itse ainakin nautin kovasti esityksistä. Tanssijat olivat hyvin kokeneita ja oli ilo seurata heitä.Ainoana miinuksena oli Mundo-nimisen ravintolan "intialainen menu". Intialaista ruokaa syöneenä, voin todeta että yritys oli hyvä, mutta toteutus kehnoa. Tilasin alkupalaksi Gobi Aloon eli perunaa ja kukkakaalia. Se mitä sain eteeni, oli keitettyä perunaa ja kukkakaalia, jotka olivat jäähdytetty. Mausteena taisi olla suolaa. Pääruoka oli yhtälainen pettymys. Ehdottomasti mielenkiintoista oli asettaa pääruokaksi nautaa currykastikkeessa. Intialaisethan tunnetusti syövät lehmää... Jälkiruokana oli mm. berliinin munkkia, joka oli koristeltu pistaasipähkinöin. Lassi maistui vauvanruoka soseelta. Ja niin edelleen. Ihan kiva yritys, mutta ravintola, joka tarjoaa yleensä pyttipannua ja lihapiirakkaa, tuskin osaa loihtia kunnollista intialaista ruokaa.

Suomeen palatessamme, ulkona riehui tuuli, mikä keikutti laivaa aikamoisella tavalla. Seuraavana päivänä olikin paha olla, kun motion sickness riehui sisälläni.

Kuvia fakiiriduosta:Kuvia esityksistä Bollywood- A Love Story ja Bollywood Dreams:


Otin esityksistä myös videokuvaa kamerakännykälläni. Valitettavasti pimeässä sisätilassa kuvasta tulee epämääräistä muhjua. Laitan nyt ens alkuun 2 videota. Jos haluatte nähdä lisää, niin laittakaa kommenttia asiasta. Vaikka kuvasta ei saa oikein tolkkua, niin ainakin musiikista voi nauttia.. :)

2 kommenttia:

Anuradha kirjoitti...

MÄ OLISIN SUURINPIIRTEIN PYÖRTYNYT TONNE! Ihania esityksiä! Katselen mielelläni näitä videoita lisää!!!

Reetta kirjoitti...

Täytyypä ladata niitä tänne lisää ;)