sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Juorujen parissa all night long

Ah ihanaa! Sain taas Natalialta muutaman Filmfare-lehden, joita olen ahminut innokkaasti pitkin viikonloppua. Juoruja, muotia ja elokuva-arvosteluja Mumbain elokuvateollisuudesta. Koittaisikohan koskaan sellaista päivää, kun näitä lehtiä löytyisi Akateemisesta kirjakaupasta?

Yllättävää kylläkin intialaisten elokuvalehtien tilaaminen Suomesta käsin on hyvin vaikeaa. Intiasta on turha kuvitellakaan tilata niitä ja Amerikasta tilattaessa saa maksaa järjettömän kalliiit postikulut. Suomalaisesta Itä-Intian kauppahuoneesta pystyy tilaamaan lehtiä, mutta siinäkin tapauksessa ostos tulee kalliiksi (verrattaessa siihen mitä ne maksaisivat Intiassa). Paras tapa on hankkia ystäviä tai sukulaisia Intiasta ja pyytää heitä lähettämään lehtiä itsellesi.

Filmfare lehden lisäksi muita tunnettuja lehtiä ovat Cineblitz ja Stardust.


7 kommenttia:

Natalia kirjoitti...

Minun täytyy kyllä myöntää että Filmfaren tilaus on minulle ensisijaisesti statussymboli, en millään jaksaisi lukea kaikkia noita juttuja, varsinkaan muoti ja laihdutusvinkit eivät jaksa kiinnostaa ;) Eniten tykkään lukea historiallisia elämäkerta-artikkeleita.

Minna kirjoitti...

Mulle tulee Stardust Intiasta kustantajalta postiluukkuun kerran kuussa. Aloitin tilauksen joskus pari vuotta sitten ja aina kun se on lopuillaan eli vuoden välein, lähettävät muistutusmailia ihan henk koht eli ei ole mikään postituslistan koneellinen viesti. Vaikka tilaisin kyllä mieluummin Filmfaren kun se on parempi... hyvä näinkin.

Reetta kirjoitti...

Miten ihmeessä onnistuit tilaamaan Stardustin? Paljonko maksat lehdestä?? Olen hyvin hämmentynyt! :)

Ymmärrän hyvin tuon statussumboli-merkityksen! Sanon aina lehtikauppialle, jotka yrittävät tyrkyttää Cosmopolitania, että saisivat tuoda kunnon lehtiä Suomeen! ;)

Anuradha kirjoitti...

Joo! Mä tykkään kauheasti noista lehdistä. Etenkin kuvista! ;o)

Minna kirjoitti...

Stardustin nettisivuilta sai taannoin tilata ja sitten se nettitilaus poistui. En tiedä mikä nyt on tilanne kun Rajeev nimisen heoun kautta uusin tilauksen hänen meilinsä kautta viimeksi. Olen näköjään poistanut hänen viestinsä omasta mailistani eli en voi antaa sitä osoitetta, harmi...

Reetta kirjoitti...

Nyt muistan. Yritin tilata Stardustin eikä se huolinut mun visa-korttia.. Ääkköset ongelmana tai jotain hyvin epäselvää..

Mutta vaikeaksi noiden lehtien tilaaminen on tehty. Filmfaren ilmeisen murretuilta sivuilta saa troijalaisen tietsikkaan ja toiset tilaukset kaatuneet kotimaahani tai visa-korttiini. Olen äimänkäkenä. :/

Minna kirjoitti...

Toivotaan että asiaan tulee muutosta jossain vaiheessa. Sitäpaitsi musta esim i-intia pitää lehdillä niin törkeetä hintaa että edes periaatteessa en tilaisi sieltä... <-ryöstöä!