torstai 26. kesäkuuta 2008

Stallone ja Schwarzenegger Bolly-elokuvaan!

Ystävällinen sielu lähetti minulle ilta-Sanomien nettilehden linkin, jossa kerrotaan Sylvester Stallonen ja Arnold Schwarzeneggerin esiintyvän Incredible Love nimisessä Bolly-elokuvassa. Elokuvan pääosissa ovat Akshey Kumar ja Kareena Kapoor!

"Incredible Love kertoo intialaisesta stuntmiehestä, joka nousee maailmanmaineeseen Amerikassa mutta ei onnistu löytämään rakkautta vieraasta maasta."

"Elokuva kuvataan Universalin studioilla Hollywoodissa. Lähes 14 miljoonan euron budjetti tekee siitä intialaisen elokuvahistorian kalleimman rainan."

Tästä voitte lukea kyseisen artikkelin!

Kiehtova tempaus Hollywood-näyttelijöiltä. Näyttää kovasti siltä, että Bollywood on saanut jalansijaa enemmän kuin arvelinkaan. Onhan se suuri tapaus, kun tällaiset kovan luokan (ex-) näyttelijät haluavat tehdä cameon Bollywood-elokuvassa. Muuta en heidän rooleistaan voi uskoa. Cameo-rooli tarkoittaa usein lyhyttä vierailijan roolia elokuvassa. Esimerkiksi Keith Richards Pirates of Caribbean 3:ssa teki cameon Johnny Deppin isänä. Tai vielä paremmin sanottuna, Alfred Hitchchock teki cameo-roolin lukuisissa omissa elokuvissaan, milloin koiran taluttajana, milloin bussista myöhästyjänä.. Veikkaan siis Stallonen ja Schwarzeneggerin vain "vilahtavan" elokuvassa, mutta toivotaan ja odotetaan mitä tulevan pitää.

1 kommentti:

Anuradha kirjoitti...

Toi on KIVA kuulla!!!