sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Elokuvateattereissa nytKävin katsomassa elokuvateatterissa Vaaleanpunainen pantteri 2 -elokuvan. Siinä Aishwarya Rai Bachchan yllätys, yllätys näyttelee elokuvan femme fatalea eli kohtalokasta naista... Elokuva oli totta kai täynnä kohellusta ja ylitsepursuavaa huumoria, kuten elokuvasarjan muutkin osat ovat olleet. Silti kaiken keskellä, Aishwarya onnistui näyttämään tyynen rauhalliselta ja hehkuvan upealta. Meikki ja valaistus ei ehkä ollut paras mahdollinen Aishwaryalle. Välistä tuntui, että elokuva oli valaistu pääosanesittäjän Steve Martinin ihonvärin mukaan, jolloin Aishwaryan tummempi iho ei saanut tarvitsemaansa loistoa. Tai sitten elokuvan focus puller (henkilö, joka pitää huolen siitä että kuva on tarkka) unohti työnsä. Niin tai näin, välistä oli vaikea saada selvää Aishwaryan kasvoista (ts. kasvot jäivät epäselväksi).

Finnkinon sivujen esittelyteksti:

Vaaleanpunainen pantteri 2 on jatkoa vuoden 2006 maailmanlaajuiselle menestyselokuvalle, jonka pääosassa Steve Martin palaa pelottoman joskin toivottoman kömpelön ranskalaisen tarkastaja Jacques Clouseaun rooliin.

Kun legendaarisia arvoesineitä alkaa kadota ympäri maailmaa, mm. korvaamattoman kallis Vaaleanpunainen pantteri -timantti, ylikomisario Dreyfus (John Cleese) joutuu lähettämään Clouseaun kansainväliseen tutkimusryhmään, jonka tehtävänä on ottaa varas kiinni ja palauttaa ryövätyt aarteet. Rinnallaan Martinilla on vanhat kumppanit Jean Reno (hänen työtoverinsa Ponton) ja Emily Mortimer (hänen mielitiettynsä Nicole). Tutkimusryhmään kuuluvat Andy Garcia, Alfred Molina, Yuki Matsuzaki (Kirjeitä Iwo Jimalta) ja Bollywood-tähti Aishwarya Rai Bachchan. Elokuva sijoittuu Pariisiin ja Roomaan.

Ohjaus: Harald Zwart

Pääosissa: Steve Martin, Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, Alfred Molina, Yuki Matsuzaki, Aishwarya Rai, John Cleese
Ash ja Steve Martin

Andy Garcia, Ash, Steve Martin ja Alfred Molina


Suosittelen tutustumaan tähän sivustoon. Ihania kuvia mm. elokuvan pressitilaisuudesta.

Läpi elokuvan olin haltioitunut siitä, kuinka upea A-luokan casting elokuvassa oli! Elokuvan pienissä sivurooleissa vilahtivat jopa Jeremy Irons ja Lily Tomlin! Toivottavasti Aishwarya saa elokuvan myötä hyvää julkisuutta ja kiinnostavia työtarjouksia!

Ash yhdessä hurmaavan Jean Renon kanssa Berliinin elokuvafestivaaleilla.

Ei kommentteja: